Femeia din Ștefan Vodă va avea o nouă garderobă!

Galina Ciorbă, o femeie de 44 de ani, îmbătrânită mult prea devreme din cauza greutăților vine tocmai din Ștefan Vodă pentru o transformare de imagine radicală în proiectul Un Nou Inceput cu Unica. Femeia recunoaște că trecerea anilor și-au pus amprenta asupra fizicului ei și acum arată cu 10 ani mai în vârstă.

separator

În acest proiect, Galina a găsit sprijinul de care avea nevoie. Întâlnirea cu diverșii specialiști în frumusețe, dar și procedurile realizate pe parcursul a 5 săptămâni îi va reda încrederea în sine. În această săptămână, Galina a mers la stilist, dar și la cabinetul medicului stomatolog:

Dacă și tu îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘ 

Atenţie! Se anunţă modificări în proiectul Un Nou Început cu Unica! La următorul casting vor fi invitate primele 10 concurente care au acumulat cele mai multe voturi pe pagina de concurs. De această dată vor fi selectate 3 câştigătoare de către specialiştii proiectului, care vor avea parte de transformări de imagine radicale pe parcursul a 6 săptămâni. Astfel oferindu-ţi o şansă în plus de a fi următoarea participantă în proiect! Dar atenție, acele femei care au fost invitate deja la preselecţie pot participa din nou la concurs doar după 3 ediții “Un Nou Început cu Unica”.  Se votează până pe 14 martie 2014.

Coordonator proiect: Victoria Sănduţă
Imagini : Ion Ştefanschi

Parteneri:

bidentBIDENT
Medical & Health
Str. Gheorghe Asachi 49,
Tel: 0681 01 011
WEB: www.facebook.com/

Ludmila Storijuc

L.Storojuc

https://www.facebook.com/L.Storojuc

unica sport

UNICA SPORT

tel.: 060008000
www.shaping.md

Konstantin Meladze și Vera Brejneva trăiesc împreună! Sunt poze care confirmă acest lucru!
Articolul anterior
De ce Natalia Gordienko a devenit Наташа Ростова!
Articolul următor
Alte articole interesante