Fraza “sunt geloasă chiar și pe prietenii lui” ne-a făcut să o alegem în proiectul Un Nou Început!

Toate participantele au venit la castingul Un Nou Început cu Unica dornice de o schimbare radicală. După ce fiecare și-a spus problemele și așteptările, am ales-o pe cea care timp de o lună va merge zilnic la sală, psiholog și cosmetolog. Așa deci, face-ți cunoștință cu Veronica Caftanat. Are 29 de ani, este tânără mămică, și dornică de a reveni la starea de spirit care o avea acum doi ani.

separator

Fii cu ochii pe unica.md și află prin ce schimbări va trece Veronia. Iar dacă vrei și tu o nouă imagine sau nu știi cu ce cadou să-ți surprinzi mămica, accesează pagina de concurs.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Partenerii noștri
Author FORA Event Room
Adresa: str. Pușchin 12
Tel.: 078430430
Email:events@fora-support.com
Facebook: https://www.facebook.com/FORA-Event-Room-1045566035499411/
Cea mai simplă dietă! A băut 2 pahare de apă înainte de masă, timp de 2 săptămâni
Articolul anterior
Cele mai ciudate tunsori din lume!
Articolul următor