Magia stiliștilor de-acasă! Cum au transformat radical aceste femei casnice!

De 4 ani, revista Unica.md ajută gospodinele să se transforme în regine. Eroinele proiectului Un Nou Început cu Unica au demonstrat că dorința de schimbare nu are vârsă. Vă prezentăm cele mai speciale schimbări din anul care trece.

separator

Victoria a venit la Un Nou Început cu Unica pentru o schimbare generală. Era gata să fie supusă la orice experiment. Vezi cum s-a schimbat în 3 săptămâni de proiect. 

Victoria-Girnet

Parascovia Straticiuc a ajuns la noi în pofida faptului că prietenii și soțul n-au înțeles de ce ar avea nevoie de o schimbare.

Parascovia-Straticiuc

Victoria Slutu a pus pe ea 30 de kg din cauza tratamentului hormonal. Avea doar 11 ani când nu și-a mai putut stăpâni greutatea. La sfârșit de proiect nu doar a slăbit, dar și-a o făcut o transformare radicală.

Maria Șauga are 27 de ani, un băiețel și un soț care a început să o ignore. A venit la castingul Un Nou Început cu Unica pentru că își dorea să slăbescă, să arate bine și să-și găsească un loc de muncă.

IMG_9205

Inga Sârbu, în cele trei săptămâni, a absorbit ca un burete toată informația utilă de la specialiștii proiectului. Iar la final nu s-a recunoscut.

Collage32

A ajuns în proiectul Un Nou Început cu Unica visând la cea mai mare schimbare de look. Și a obținut-o.

alina

Maria Condorache este o femeie simplă de la țară, care a dus o viață desprinsă din realitățile rurale. Copii au vrut pentru ea o schimbare radical. Rezultatul? Vezi și tu. 

Maria

Natalia Iachim este o tânără care a făcut două facultăți, însă, a renunțat la profesii pentru a se dedica familiei și treburilor casnice. Schimbarea ei a fost  pe măsură.

Natalia

Elena Calmâș a ajuns la limită. După trei ani de căsătorie a decis să pună punct unei relații care îi aducea doar nefericire. A încercat de câteva ori să plece, doar că nereușit.   La noi a venit pentru un nou început.

elena

Proiectul Un Nou Început cu Unica a însemnat pentru Aurelia Topal o nouă sclipire în ochi și un zâmbet mai sincer. A lucrat intensiv trei săptămâni pentru ca în ziua transformării finale, protagonista noastră să se vadă altfel. 

aurelia

În cele două săptămâni de proiect a vrut să se schimbe. Iar specialiștii i-au transformat visul în realitate . Masajul, exercițiile la sală, vizitele la cosmetolog și dentist au schimbat-o pe Inga Bulat treptat.

inga

Olga spune că principala cauză pentru care vrea să arate bine sunt cele 5 fetițe. Mami vrea de pe acum să fie un exemplu pentru ele

olga

Coordonator proiect: Iulia Arnaut

Imagini: Ion Stefanschi

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

S-a produs o catastrofă ecologică în Chișinău! Responsabilii vor să mușamalizeze cazul
Articolul anterior
Şi câte kile am! Parodie la un hit românesc
Articolul următor