Mama și fiica s-au apucat de treabă. Au slăbit peste 6 kg pentru o schimbare radicală

Părinții sunt cei care își motivează copii. Iar povestea Sabinei și a Silviei Dabija ne demonstrează acest lucru. Ambele au venit la castingul Un Nou Început pentru o schimbare. Vor să slăbească, să arate bine, pentru că mezina… face nuntă la toamnă.

separator

Pentru un rezultat reușit le-am pus în competiție. Una sănătoasă. Care a dat rezultate chiar din prima lună, minus 6 kilograme date jos.

https://www.youtube.com/watch?v=8C2tO9PfJDc

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068752223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

#monolog AUTISM: Povestea unei mame

A fi părintele unui copil cu autism este un stres continuu. De dimineață până seara, de luni până luni, fără pauze. De la aflarea diagnosticului până la acceptarea lui este o cale lungă și extrem de dureroasă. Și acest stres nu se termină niciodată. Nici după cea de-a 18 aniversare a copilului.

Autismul este o tulburare greu de depistat, greu de înțeles și greu de controlat. Tatiana este mama curajoasă, care ne-a povestit cum de la ora 06:00 dimineața se află într-o continuă agitație între grădiniță, medici, logopezi și terapeuți, împreună cu băiețelul ei de aproape 5 ani. Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie!

Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie! Astăzi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. 1 din 160 de copii din întreaga lume are o tulburare din spectrul autist.

Unul dintre ei poate fi pe strada ta, în clasa copilului tău, în parcul unde de plimbi sau în lista prietenilor tăi de pe Facebook poate fi o mamă care crește un copil cu autism. Haideți să fim solidari față de familiile care au persoane cu autism și încrezători că acești copii, viitori adulți, vor fi acceptați, ajutați și integrați în societate.

Despre bucătari: ce îi enervează, relația cu chelnerii și de ce au probleme cu kilogramele în plus

Care sunt cei mai buni bucătari – femeile sau bărbații? 🙄 De ce mâncarea din farfurie nu arată ca în fotografie? V-ați recunoscut cumva? Cel puțin o dată ați pus așa întrebări? Bucătarii șefi Alexandru Comerza și Galina Palitu aud mai în fiecare zi aceste afirmații…..

În ediția de astăzi #VERSUS, am decis să invităm doi bucătari, fără să știe că ambii participă în acest proiect și i-am provocat să răspundă la câteva întrebări. Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Sau cât de diferiți/asemănători sunt aceștia? Vedeți video de mai jos.

⏩ Invitați:

Alexandru Comerzan

Galina Palitu

🎬Staff:

Producător:

Iulia Arnaut

Editare video:

Iovu Iurie

Tutorial video: cum îți faci bucle cu un pieptene și uscător acasă

🤗În ediţia de data trecută a proiectului „Frumuseţea se învaţă” v-am arătat cum se poate transforma un machiaj de zi, în unul de seară, în această ediţie am zis că este momentul să vedeţi cum se pot face bucle frumoase.☀️

În vlogul de astăzi o avem pe hairstilista Ekaterina Atasii care ne învaţă ce produse trebuie să folosim pentru a obține un rezultat de milioane.🎯Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Vă invităm să vizionați video!🤗

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Ce spune numărul florilor dintr-un buchet
Articolul anterior
Cum să previi apariţia varicelor!
Articolul următor