Natalia Iachim: Simt că dacă nu fac o schimbare, voi intra în depresie

Pe lângă bucuria pe care ţi-o aduce o familie… de multe ori ajungi să te trezeşti şi cu un şir de întrebări. De ce soţul nu mă mai alintă atât de des? De ce nu mai sunt atât de atrăgătoare ca la 20 de ani?

separator

Însă, ai încercat să te privești dintr-o parte și să te mai și întrebi… am oare suficientă grijă de mine? Pentru a rezolva această dilemă, Natalia Iachim, a venit la Un Nou Început cu Unica. Este o tânără care a făcut două facultăți, însă, a renunțat la profesii pentru a se dedica familiei și treburilor casnice.

O poți admira pe Natalia schimbată accesând link-ul dat!

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

Dacă îți dorești o schimbare în viață şi o transformare de imagine radicală, înscrie-te la preselecţia proiectului “Un Nou Început cu Unica‘‘

Parteneri:

LicaDoctor Lica Salon
Str. Ștefan cel Mare 184
Tel: 022 23 53 25
Gsm: 079 753153, 076 798877
Super Dent d
Super Dent
str. Columna 171;
Tel.: 0 22 844 600;
Program de lucru:
Luni-Vineri: 9:00-19:00;
Sâmbăta: 9:00-14:00
https://www.facebook.com/

Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)

Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău

Tel: +373 22 840404

Consuela-Logo-August-2014-300 copyConsuela
Chisinau Republica Moldova,
str. Teatrului 2/1,
info@consuela.md
unica sportUNICA SPORT
tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Participantele concursului Miss Brazil în rochiile O’Blanc
Articolul anterior
Lilu: De ce îmi cumpăr haine de la second hand
Articolul următor