Proiect inedit! O recunoști pe Maria Iliuț?

Unica.md dă start celui mai nou proiect, care la sigur nu te va lăsa indiferent și te va cuceri, “Schimbări de look în rândul vedetelor”. Am reușit să le convingem să apară în fața publicului schimbate, deși foarte rar au apărut altfel decât sunt acum.

separator

iliuts-colaj

Cea care va sparge gheața este nimeni alta decât privighetoarea din Carpați, Maria Iliuț. Este cea care și-a cucerit publicul prin modul inedit de a-și alege ținutele scenice.

IMG_8333ok-fara-tigaraIMG_8347ok-fara-tigaraIMG_8351ok-fara-tigara
IMG_8358okIMG_8359ok

 

Coordonator proiect: Iulia Arnaut

Stylist: Ylianna Danko
Imagini: Ion Ștefanschi

mylondonshop_logo copy
My London Shop

Adresa: Chișinău, Bd. Stefan cel Mare, 69/1
tel: 022592240/060516899
e-mail: mylondonshop@yahoo.co.uk
My-London-Shop

 

pasqyali okPasqualy
Adresa: Chisinau, str. Calea Ieşilor 7
GSM: 068846233
E-mail: pascallena1@gmail.com
Website: www.pasqualy.md
Danko Ylianna Danko
E-mail: danko.ylianna@mail.ru
Facebook: https://www.facebook.com/danko.ylianna

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Trucuri pentru mirese: cu 5 kilograme mai slabă în rochia de mireasă!
Articolul anterior
Polina Gagarina și-a dezamăgit fanii cu schimbarea de look!
Articolul următor