Schimbare de look: Cum să arăți altfel, în doar o zi!

A intrat în proiect cu două luni în urmă, îşi dorea o schimbare radicală, iar specialiștii Unica i-au transformat visul în realitate. Iulia este o femeie plină de viață, însă kilogramele în plus și statul acasă au transformat-o într-o femeie invizibilă pentru cei din jur.

separator

12

Cu un program bine stabilit: masaj, exerciții la sală, vizite la cosmetolog și sfatul stiliștilor, Iulia a uitat de părul prins și pantalonii largi. Acum poate îmbrăca cu mândrie rochii sexy și mulate, pentru că a reușit să scape de 18 kilograme în plus.

Dacă vrei și tu o nouă imagine sau nu știi cu ce cadoou să-ți surprinzi mămica, accesează pagina de concurs.

12714138_10208636579094093_2073345146_n


4567

  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini: Ion Stefanschi

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Nu știi ce să-i dăruiești de Ziua Îndrăgostiților? Această aplicație îți va da răspunsul!
Articolul anterior
A devenit model de costume de baie la 56 de ani!
Articolul următor