Un păr glamour pentru luni de zile doar cu Keune Keratin Smoothing!

Ne place să fim mereu frumoase, aranjate şi cât mai atrăgătoare. Trăim într-o societate în care nu doar femeile, ci şi bărbaţii acordă tot mai mult interes aparenţelor, îndeosebi podoabei capilare. Afectat în profunzime, părul devine uscat, tern, lipsit de strălucire şi greu de aranjat. Odată ajunsă în această situaţie, ce poţi face pentru a regenera părul degradat?

separator

 Salonul “Brizo” îţi propune un tratament revoluţionar, de excepţie, “patent Keune”, ce promite intrarea într-o nouă dimensiune a îngrijirii părului tău.

Optează pentru un păr mătăsos, neted şi strălucitor!

Cel mai important şi inedit ingredient pentru un păr frumos este keratina. Tratamentul “Keune Keratin Smoothing” impregnează keratina activă atât la exteriorul cât şi în profunzimea firului de păr. Acesta devine mătăsos, neted şi uşor de pieptănat în doar câţiva paşi.  

  1. Tratamentul se realizează în 5 paşi simpli, pentru un rezultat spectaculos.
  2. Este 100% fără formaldehidă (compus cancerigen) şi conţine elemente esenţiale din keratina naturală.
  3. Timpul de realizare al acestui tratament este calculat pentru 2-3 ore.
  4. Tratamentul îşi menţine efectul pentru 6 până la 12 săptămâni, în funcţie de structura părului.

Cum funcţionează acest tratament- minune?

Amestecul de keratină conţine atât macromolecule cât şi micromolecule ce au capacitatea de a penetra fibra capilară în profunzime. Astfel, fiecare fir de păr este fortificat atât din interior cât şi din exterior. Sofisticatul mix de keratină este la fel ca keratina naturală aflată în firul de păr şi are grijă de supleţea, fortificarea şi protejarea fibrei tale capilare. În plus datorită aminoacizilor prezenţi în keratină, care sunt complementari cu cei prezenţi în structura firului de păr, lipirea celor doi compuşi se realizează imediat şi în perfectă compatibilitate, asemenea zimţilor unui fermoar. Astfel, se formează acea legătură “perfectă” pentru hrănirea, tonifierea, fortifierea şi protejarea firului de păr.

Ai grijă de frumuseţea părului tău şi nu-ţi fie frică să încerci ceva nou!

Text: Cristina Mihalachi

Brizo Beauty Salonstr.Valea Trandafirilor, 20 of.183
tel.022620463
mob.079620463
web: www.facebook.com/BrizoBeautySalon

Miniştrudel cu pere şi parmezan
Articolul anterior
Fii glam purtând cele mai îndrăzneţe accesorii pentru cap!
Articolul următor
Alte articole interesante