Un remediu rapid și eficient pentru tratamentul local al coșurilor și inflamațiilor

Coșurile și acneea sunt unele dintre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice, dar și cosmetice, cu care fiecare persoană se confruntă cel puțin o dată în viață. Indiferent de vârstă și sex, acneea și coșurile nu ocolesc pe nimeni și, din păcate, cauzează atât suferințe fizice, cât și emoționale. Deși nu reprezintă un real pericol pentru viață, acneea cu toate formele și simptomele ei, de la coșuri și ten gras cu puncte negre, până la pustule și noduli dureroși cu cicatrici, este dificil de tratat.

Inestetice, dar și stânjenitoare, coșurile trebuie tratate, nu înainte însă de a ști totul despre ele: de la cauze și tipuri, până la cele mai eficace tratamente anti-acnee atât naturiste cât și profesionale.

Acneea este o afecțiune inflamatorie a foliculului polisebaceu care blochează porii și împiedică eliminarea sebumului produs de glandele sebacee, determinând înmulțirea unor bacterii ale pielii în interiorul porilor înfundați. Efectul? Un ten cu puncte negre și coșuri, seboree, microchisturi, numeroși noduli dureroși și cicatrici inestetice. Debutul acneei este la pubertate și afectează ambele sexe, însă și adulții se pot confrunta cu această problema.

Cosmeticele pentru tratamentul acneei sunt o soluție eficientă și nu foarte costisitoare care te ajută să scapi de coșuri. Un tratament cosmetic implică mai mulți pași care trebuie efectuați în condiții optime de igienă. Primul pas este curățarea tenului prin folosirea unui demachiant pe baza de crema sau gel, în funcție de tipul de ten. După curățare se aplică loțiuni ușor astringențe și antiseptice pentru a calmă tenul, măști sau diverse seruri.

Pentru un tratament rapid și eficient îți prezentăm remediul natural Alkmene Gel corector local cu Ulei de Arbore de ceai.

Gelul Alkmene asigură îngrijire eficientă locală pentru puncte negre și pustule. Uleiul de arbore de ceai și ingredientul special anti-spot “Cutipure CPR” acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor și cicatricilor postacneice. Acționează delicat, nu provoacă arsuri.

Alkmene Gel corector local anti-spot, 15 ml

Îngrijire eficientă locală pentru puncte negre și pustule. Ulei de arbore de ceai ulei și ingredient special anti-spot “Cutipure CPR” acționează rapid și eficient. Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor și cicatricelor postacneice.

Efect de răcire reduce roșeață și conferă pielii un aspect revigorat. Acționează delicat,nu provoacă arsuri.

Ambalat în tub cu un vârf de silicon extra-subțire pentru aplicarea direcționată și igienică chiar pe zona dorită a pielii.

Mod de utilizare: Gelul-corector se aplică direct pe imperfecțiune de 3-4 ori pe zi și se lasă să acționeze.

Doar în luna IULIE puteți beneficia de reducere 30% Alkmene Gel corector local.

Oferta este valabilă în rețea Farmacia familiei în limita stocului disponibil.

Descoperiți toată gama de produse Alkmene Tea Tree pentru îngrijirea tenului mixt/gras/acneic.

Toate produsele Alkmene conțin ulei de arbore de ceai autentic australian de calitate farmaceutică. Nu conține parabeni, silicon, produse petroliere.

Alkmene Gel corector local anti-spot, 15 ml

  • ● Îngrijire eficientă locală pentru puncte negre si pustule.
  • ● Ulei de arbore de  ceai ulei și ingredient special anti-spot “Cutipure CPR” acționează rapid și eficient . Coșurile și petele cutanate dispar rapid și fără daune pielii. Previne apariția petelor  și cicatricelor postacneice.
  • ● Efect de răcire reduce roseata si confera pielii un aspect revigorat.
  • ● Acționează delicat,nu provoacă arsuri.
  • ● Amblat în tub cu un vârf de silicon extra-subțire pentru aplicarea  direcționată și  igienică chiar pe zona dorită a pielii.

Produse fabricate în Germania.

Găsiți produsele din gama Alkmene în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei” si Orient!

Doar în luna iulie puteți beneficia de reducere 30% la oricare al doilea produs Alkmene. Reducerea se aplică la produsul cu preț mai mic.

Un băiețel de 12 ani a devenit cel mai tânăr Mare Maestru din istoria șahului
Articolul anterior
Un moldovean din diasporă a creat o hartă a celor 150 de secții de votare
Articolul următor
Alte articole interesante