Un singur remediu cu trei efecte pentru tenul gras și acneic: matifiant, antibacterian și seboreglator

Acneea (coșuri, erupții cutanate) și tenul gras sunt cele mai frecvente probleme ale pielii care afectează adolescenții și adulții până la o anumită vârstă. Dacă te confrunți cu acneea, cu siguranță știai că una dintre cele mai importante soluții în combaterea acesteia este folosirea adecvată a produselor de igienă și îngrijire a pielii.

Atunci când pielea produce exces de sebum și celulele moarte nu se îndepărtează potrivit, aceste componente se acumulează în foliculul pilos și formează un dop moale. Din cauza acestui dop, peretele foliculului începe să se umfle, formând un comedon închis sau dopul rămâne deschis la suprafață și se întunecă.

Papulele și pustulele ies la nivelul pielii, atunci când foliculii de păr blocați se inflamează sau se infectează.

Există câteva condiții pe care trebuie să le satisfacă un remediu potrivit pentru eliminarea acneei. Acestea sunt: scăderea producției de sebum, reducând astfel manifestările seboreei, ușurarea înlăturării celulelor descuamate ale pielii, combaterea infecției bacteriene și eliminarea inflamației, petelor, papulelor și pustulelor.

Alkmene Gel-Peeling-Masca 3 in1 cu Ulei de arbore de ceai, 150ml

Purifică, reduce în mod vizibil punctele negre și neutralizează efectul strălucitor al tenului. Poate fi folosit în trei moduri: pentru curățare, exfoliere sau ca mască, oferind beneficii de durată.

Remediu 3 in 1 pentru ten acneic/mixt

Formula de calitate înaltă combină ulei de arbore de ceai pur și ingrediente delicate pentru îngrijirea completă a tenului gras/acneic.

Ingrediente active:

*Ulei de arbore de ceai – antiseptic, antibacterian, antiinflamator
*Extract de hamamelis – astrigent, diminuează porii dilatați
*Argila albă – seboregulator, matifiant, absoarbe exces de sebum
*Panthenol – hidratant, revigorant
*Alantoina – cicatrizant, calmant

Curățare: Cu o blândețe extremă, curăță pielea feței fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritarea, oferind acțiuni preventive, precum și stinge inflamatiile existente.

Peeling: Granulele exfoliază blând pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile acumulate. Extract de hamamelis are efect astringent asupra porilor, iar argila absoarbe excesul de sebum și ajută la reducerea apariției punctelor negre.

Masca: Masca cu ulei de arbore de ceai reduce punctele negre și, în același timp, revigorează și reîntinerește pielea. Reglează producerea de sebum, reface și uniformizează relieful pielii.

Mod de utilizare

1. Efect de curățare: aplică pe pielea umedă, masează cu blândețe și clătește. Se recomandă utilizarea zilnică.

2. Efect de agent exfoliant: aplică pe pielea umedă, masează cu mișcări circulare și apoi clătește. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

3. Efect de mască: aplică pe față, evitănd zona în jurul ochilor. Lasă produsul să se usuce, timp de 3 minute. Clătește. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

Doar în luna octombrie, poți procura Alkmene Gel-Peeling-Masca 3 in1 cu Ulei de arbore de ceai, cu reducere 20%. Oferta este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei și Orient!

Șamponul și apa de gură pentru bebeluși neutralizează coronavirusurile în mai puțin de două minute, arată un nou studiu
Articolul anterior
OMS: Imunitatea după infectarea cu noul coronavirus poate ține 7 luni
Articolul următor
Alte articole interesante