Vara vine cu surprize la Farmacia Familiei!

Vara vine cu surprize! Farmacia Familiei ți-a pregătit cea mai tare ofertă de vară și asta pentru că își dorește să te simți special! Produse dermatocosmetice și de protecție solară de la cele mai renumite branduri intră în trusa ta estivală cu reduceri de până la 30 %!

separator

Vino la Farmacia Familiei, pentru a te pregăti de marea evadare la munte, la mare, la soare!

Până pe 30 iunie, la achiziția oricăror produse din gama solară beneficiezi de:

• 15% reducere – la procurarea a doua produse; 
• 20% reducere – la procurarea a trei produse;
• 30% reducere – la procurarea a patru produse.

#avene #bioderma #vichy #larocheposay #ivatherm #numismed #equilibra#pharmaceris #clinicway #chicco

Vine vremea vacanțelor și mulți dintre noi și-au făcut deja planuri majore de a profita din plin de mare, de soare. Pe lângă bronzul frumos, expunerea la soare are nenumărate alte beneficii asupra sănătății și frumuseții. Soarele favorizează sinteza vitaminei D, care este una esențială pentru organism. Dar, expunerea la soare este benefică atâta timp cât respecți câteva reguli obligatorii.

Află aceste recomandări utile privind expunerea la soare în sezonul estival!

  1. Optează pentru un orar „sănătos” al băilor de soare. Intervalul orar potrivit pentru expunerea la soare este dimineața până la ora 11.00 și după amiaza după ora 16.00. Orele de prânz nu sunt deloc indicate, radiaţiile solare fiind foarte puternice.
  2. Folosește creme cu factor de protecție adecvat fototipului de piele. Cu cât pielea este mai deschisă la culoare, cu atât SPF produsului trebuie să fie mai înalt.
  3. Aplică corect produsele cu factor SPF. Este indicat să le aplici din abundenţă pe tot corpul, cu minim 15 minute înainte de expunerea la soare şi neapărat după ieşirea din apă sau ştergerea cu prosopul. Nu ignora zonele sensibile: cele din jurul ochilor, nasului și urechilor.
  4. Îmbracă-te corect. Hainele joacă, de asemenea, un rol important. Folosirea unei pălării  îți  poate asigura o protecţie sporită, iar  hainele ar trebui să fie din fibre naturale, cât mai vaporoase şi în culori deschise.
  5. Hidratează pielea. După plajă este necesară rehidratarea și hrănirea pielii, prin aplicarea de emulsii sau loţiuni cu proprietăţi hidratante, nutritive, de revitalizare şi de calmare a pielii.

Și nu în ultimul rând, asigură-te că folosești produse calitative, dermatologic testate, astfel îți vei prelungi plăcerea aflării pe plajă și te vei bucura de un bronz sănătos și frumos!

Un semafor inteligent a fost instalat în Capitală
Articolul anterior
Cele mai frecvente greșeli pe care le fac partenerii într-un cuplu atunci când își cer scuze
Articolul următor
Alte articole interesante