Vezi ce lucruri mai poți face cu ajutorul unui BeautyBlender

BeautyBlender-ul este unul dintre cele mai folosite accesorii din trusa de machiaj. Cu ajutorul lui putem aplica fondul de ten extrem de rapid și care va arata foarte natural. Dar ce mai poți face cu ajutorul lui?

separator
luminează-ți fața ca o profesionistă – pe partea rotundă a BeautyBlender-ului pune puțin iluminator lichid, după care aplică-l în forma literei C de pe partea superioară a pomeților spre tâmple. Întoarce-l și folosește vârful ascuțit pentru a aplica iluminator pe zonele mai mici ale feței, cum ar fi arcada și colțurile interioare ale ploapelor.

Exfoliază-ți fața – scrub-urile de față sunt făcute să te ajute să elimini celulele moarte dar, în unele cazuri, pot să îți irite tenul. Evită acest efect nedorit folosind BeautyBlender-ul pentru a doza produsul și a-ți masa față cu mișcări circulare.

Aplică autobronzantul – cu siguranță știi efectul acela de mâini portocalii după aplicarea autobronzantul. Cum putem evita acest efect neplăcut? Nimic mai simplu. Aplică autobronzantul cu ajutorul capătului rotund al BeautyBlender-ului și maseazăi pielea cu mișcări circulare. Acesta va crea un efect uniform și nu va lasa urme neplăcute.

Acoperă-ți rădăcinile crescute ale părului – nu te-ai mai vopsit de ceva vreme. Rădăcinile crescute îți dau batăi de cap? BeautyBlender-ul te va salva și de această dată. Aplică cu ajutorul burețelului vopsea sau nuanțator la rădăcină pentru a crea un efect natural.

 Îndepărtează blush-ul în exces – știi acel moment când ai vrut să îți adaugi puțină culoare în obraji, însă ai exagerat? Acum putem evita să ne distrugem întregul machiaj când dorim să îndepărtăm blush-ul aplicat în exces. Oricum, trebuie să fii o specialistă ca să îți dai seama care este cantitatea perfectă de produs pe care trebuie să o aplici. Pentru a evita această „criză existențială” aplică puțină apă tonică pe BeautyBlender, pe capătul ascuțit, după care tapotează explozia de blush pentru a evita să îți ruinezi întregul machiaj.

Aplică oja cu glitter în mod corect – Un strat de glitter este prea puțin. Însă prea multe straturi pot crea un efect nedorit pe unghii. Realizează efectul de glob disco pe care ți-l dorești aplicând oja cu sclipici cu ajutorul capătului ascuțit al unul BeautyBlender uscat. Burețelul uscat va absorbi oja transparentă și va lasa doar sclipiciul în urmă, iar acest lucru te va ajuta să obții efectul dorit pe unghii.

Estompează-ți rujul – rujul estompat este la modă, însă nu trebuie să te murdărești pe degete în timp ce îl aplici. Aplică rujul doar pe mijlocul buzelor după care folosește capătul ascuțit al BeautyBlender-ului pentru a estompa culoarea pe margini.

Sursa

VIDEO!!! Peste 15 cocostârci din satul Țipala, raionul Ialoveni îngheață de frig
Articolul anterior
Cum să adormi într-un minut: este posibil oare?
Articolul următor