Vezi ce surprize ți-a pregătit Antos Cosmetică Naturală în cadrul expoziției BEAUTY – 2018 de la Moldexpo!

De astăzi și până în data de 4 martie vino la Moldexpo, la cea mai așteptată expoziție beaty ale anului, unde vei putea găsi în același loc, cele mai cunoscute branduri de produse pentru îngrijirea feței și a corpului. În cadrul expoziției BEAUTY – 2018 va fi prezentă și Antos Cosmetică Naturală care ți-a pregătit multe surprize și oferte.

separator

Iată care sunt cele patru motive pentru care trebuie neapărat să treci pe la standul Antos Cosmetică Naturală.

  • Aparatul de testat celulita. Este vorba de ThermoCell Test, un aparat care poate depista celulita de toate gradele, inclusiv pe cea nedetectabilă manual. Și tot acolo, profesioniștii în domeniu vă vor alege metoda cea mai potrivită pentru tratare.
  • Renumita Lampă Wood – testul diagnostic util care poate determina diferite tipuri de afecțiuni dermatologice, de la infecții ale pielii pân la modificări pigmentare și chiar vitiligo, va fi și ea la Moldexpo. Și în dependență de problemele detectate, veți primi consultații vis-a-vis de tratament.
  • Produse cosmetice noi, proaspăt aduse din Laboratorul din Italia. Este vorba de nuanțe noi de rujuri, creme și loțiuni pentru îngrijirea tenului și a corpului, dar și de completări de stocuri.
  • Reduceri de 20% pentru toată gama Antos. Ținând cont de faptul că prețurile produselor cosmetice Antos sunt accesibile pentru orice buzunar, cu 20 la sută mai mici vă oferă posibilitatea de a procura mai multe produse cu aceeași sumă de bani.

Antos Cosmetică Naturală te așteaptă cu mare drag la expoziția Beauty-2018!

Partenerii noștri
Author Antos
Adresa: Str. Mihai Eminescu, 66
Tel.: tel. (373 22)23-23-35, 069026886
Facebook: https://www.facebook.com/Antoscosmeticanaturala/?fref=ts
Un prezentator TV din Moldova a devenit tătic pentru a doua oară
Articolul anterior
Victoria Lungu a lansat o nouă piesă de dragoste!
Articolul următor
Alte articole interesante