Victoria Minciună – frumoasă şi plină de curaj!

Am urmărit-o în cadrul proiectului “Slăbeşte Sănătos” şi am fost uimită de curajul pe care-l are. A depus efort, a scăpat de 50 de kg şi a fost desemnată „Miss Shaping”! Ce poate fi mai frumos pentru o femeie?! Poate doar o schimbare neaşteptată de look!

separator

Aceasta a fost surpriza-recompensă, oferită de Unica.md! O schimbare radicală de look, o schimbare în 6 paşi – pe care Victoria a acceptat-o, dând dovadă de curajul cu care ne-a obişnuit deja.

Am făcut prezentările şi  a venit timpul s-o cunoaştem şi s-o admirăm pe Victoria Minciună

Nume/prenume:

Victoria Minciună

Vârsta:

24 ani

Ocupaţia:

Masterand la drept

A slăbit:

50 kg

În cât timp a slăbit:

12 luni

Instructor:

Galina Tomaş

Anna Artiuhova, Stilist Proiect

„Victoria este o femeie nu doar cu trăsături frumoase, ci şi un om pozitiv şi plin de viaţă. Dat fiind faptul că este o tânără mămică, am vrut să surprindem trăsăturile esenţiale ale unei asemenea femei: feminitatea, eleganţa şi caracterul matern. Am schimbat culoarea părului, am experimentat cu nuanţa rujului şi ne-am permis să ne jucăm cu accesoriile pentru ţinutele potrivite statului ei. Rezultatul este unul impresionant, sper să apreciaţi şi voi acest lucru!”

 

Xenia Cazacu, hair stayle, salon „Welness Land”

„Victoria a ezitat puţin, când i-am spus că îi vom vopsi părul, dar mi-a plăcut că ea a venit hotărâtă pentru schimbări. Pornind de la ideea că am vrut să conturăm un look romantic, iar doamna are trăsăturile feţei de tip slavon, am optat pentru o nuanţă naturală a părului, astfel încât să nu deviem foarte tare de la culoarea naturală, dar să-i dăm personalitate. Am păstrat lungimea părului, dar am corectat un pic forma lui, lăsând loc şi de nişte onduleuri cochete, iar  rezultatul a fost unul aşteptat.”

Delia Deli, make up artist, salon „Welness Land”

“Opţiunea noastră a fost din start machiajul natural, lejer şi în acelaşi timp, romantic. Culorile pastelate şi rujul contrastant scoate în evidenţă tandretea şi gingăşia Victoriei, dar în acelaşi timp îi dă şi o nuanţă de siguranţă. Este un machiaj elegant şi romantic, perfect potrivit pentru un eveniment monden sau o cină romantică.”

Cochetă şi romantică!

O combinaţie care îi dă Victoriei o alură romantică şi feminină, dar îi mai pune în evidenţă silueta bine conturată. Este o ţinută ideală pentru o cină romantică sau o întâlnire mai specială cu fetele în oraş, la cinematograf,  însoţită de cineva drag.

Making of

Mămică de nota 10!

Victoria este o mămică tânără, de aceea trebuie neapărat să aibă în garderobă haine, ce ar avantaja-o şi pentru un mod mai activ de odihnă, cum ar fi plimbarea cu micuţa ei fetiţă! Aceşti colanţi tip jeans şi vesta cu glugă, asortate cu nişte cizmuliţe de cauciuc colorate sau o pereche de cizme din piele, vor crea confort, dar cel mai important – dispoziţie de zile  mari ambelor fete!

O femeie adevărata!

Asemenea articole vestimentare trebuie să aibă orice femeie în garderoba ei. Doar schimbând un demiu pe un trenci de aceeaşi nuanţă, putem obţine 2 ţinute potrivite, atât pentru o întâlnire oficială, cât şi pentru una mai prietenoasă. O pereche de ochelari îţi dau un aer franţuzesc.Stilist: Anna Artiuhova
Specialist Hair Style:

Xenia Cazacu, salon Welness Land”
Make up artist: Delia Deli, salon „Welness Land”
Foto/Video: Eduard Bâzgu
Editor imagine: Ion Ştefanschi

Parteneri:

Distrugem celulita din rădăcină!
Articolul anterior
Editorial februarie
Articolul următor