Compania Antos a ales câștigătoarea concursului ,,Miss Naturalețe” 2018!

Concursul ,,Miss Naturalețe” a devenit deja o tradiție. Organizat în fiecare an, de către compania Antos Cosmetică Naturală, competiția adună cele mai frumoase femei din Moldova care știu să își etaleze feminitatea și frumusețea dăruită de mama-natură.

separator

Într-un decor spectaculos, cu muzică, delicii și bună dispoziție, compania Antos a organizat un eveniment plin de emoții, unde participantele rămase în concurs după competiția on-line, au trebuit să treacă mai multe probe pentru a obține mult râvnita coroniță de Miss.

Alegerea finalistelor a fost o provocare pentru juriu, având în vedere că toate participantele s-au prezentat cu brio la probele incluse în concurs.

Cele 21 de concurente au fost supuse unui test despre frumusețe, iar una din probe a fost machierea cu produsele naturale ale companiei Antos.

Titlul ,,Miss Naturalețe” a fost câștigat de Corina Filimon, o elevă în clasa a XII-a la un liceu din Capitală. Câștigătoarea concursului s-a mai ales cu un abonament la o sală de sport, o vacanță pentru două persoane în Italia, dar și cu produse cosmetice de la Antos Cosmetică Naturală.

Compania Antos Cosmetică Naturală a oferit cadou, tuturor participantelor la ,,Miss Naturalețe” 2018, produse cosmetice și de îngrijire marca Antos.      

O familie din Dondușeni a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu mercur
Articolul anterior
Află ce spune ora nașterii despre copilul tău
Articolul următor
Alte articole interesante