Video!!! Cum să te machiezi ca să pari mai slabă la față

Multe femei se sfidează de faptul că sunt mai plinuțe la față și le este rușine să afișeze obrăjorii rotunzi sau un început de gușă. Iată, că a sosit momentul să afli cum te machiezi astfel, încât să pari mai slabă la față, o armă prețioasă pentru orice femeie dornică de un look perfect.

separator

Astfel, machiajul inteligent te ajută să iți accentuezi trăsăturile cu care să te mândrești, iar chipul tău să pară mai suplu. Mai jos, îți prezint câteva sfaturi în acest sens și un tutorial video!

  1. Începe cu alegerea perfectă a produselor de machiaj. Important este să știi nu numai care sunt culorile care ți se potrivesc, dar și cum trebuie aplicate acestea și care sunt cele mai recomandate texturi care să te ajute să-ți  pui atuurile în valoare.
  2. Conturarea obrajilor este modul perfect de a defini forma feței. Utilizea-ză un fard mat, autobronzant non-luminos, uscat sau cremă.
  3. Începeă prin aplicarea culorii de contur cu o pensulă mică în zona pe care vrei să o umbriești.  De obicei, se pornește de sub linia maxilarului și se continuă sub osul obrazului pentru a lungi părțile laterale ale feței.
  4. Varianta cea mai simplă ar fi să-ți strângi obrajii în interior, ceea ce evidențiază perfect pomeții, adică zona care trebuie colorată pentru efectul de subțiere a fetei. Folosiți fardul de obraz doar pentru această zonă.
  5. Dacă ai fruntea lată, utilizați fardul de contur și pe mijlocul frunții.
  6. Un alt mod eficient prin care poți să pari mai slabă la față este sa iti accentuezi buzele, mai exact să le faci să pară mai cărnoase. Acest pont se va dovedi extrem de folositor dacăa ai buzele subțiri și intră în contrast cu lațimea chipului. Conturează-ți buzele cu un creion în ton cu nuanța tenului și aplica un luciu de buze dens în mijlocul buzei inferioare, peste rujul pe care îl folosești. Optează pentru nuanțe deschise.

Ai grijă de tine. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei și nu ar trebui să uiți acest lucru!!!

Un copil a fost găsit singur pe o stradă din Capitală. Se caută părinții micuțului!
Articolul anterior
Scandal la un colegiu din Iași! Un profesor este acuzat că ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu o elevă orginară din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante