Vrei ca părul tău să crească mai repede? Aplică aceste trucuri în rutina de îngrijire

Vrei ca părul tău să crească cât mai repede posibil? Încearcă aceste metode, care deși la prima vedere par ciudate, un efect WOW și vor face ca părul tău să crească ca pe drojdie.

separator
Aplică ulei de pește
Plin de omega-3 și grăsimi benefice, uleiul de pește fortifică parul și acoperă scalpul de nutrienți. Problema sa este că miroase urât. Ar trebui să eviți să intri în contact cu oamenii până când îl speli.

Stai cu capul în jos
Atunci când stai cu capul în jos crește circulația sângelui la nivelul capului. Acest lucru face ca foliculii să ajungă la capacitate maximă, stimulând creșterea. Metoda este populară, dar este de discutat dacă e bine să stai cu capul în jos timp de câteva minute în fiecare zi.

Folosește piper cayenne
Combină piperul cu ulei și aplicară-l pe scalp, o metodă care devine din ce în ce mai populară. Senzația de mâncărime se presupune că ajută la drenarea sângelui la folocului, stimulând creșterea.

Aplică o mască pe bază de albuș de ou
Albușurile sunt cunoscute pentru faptul că oferă strălucire părului. Prin faptul că îl fac mai puternic, acestea ajută și la o creștere mai rapidă.

Masează-ți scalpul
Delectează-te cu un minunat masaj al scalpului. Poți face asta când îți speli părul. Ai nevoie doar de un masaj de un minut. Acesta stimulează foliculii care ajută la creșterea părului.

Înlocuiește fețele de pernă de bumbac cu cele de mătase
Aruncă fețele de pernă din bumbac și înlocuiește-le cu unele făcute din mătase. Bumbacul cauzează o frecare ce dăunează părului și îl face să cadă. Înlocuiește-le cu mătase și nu vei mai găsi fire de păr pe fața de pernă dimineața.

Bea multă apă
Apa este foarte importantă dacă vrei să arăți și să te simți mai sănătoasă. Dacă reușești să bei opt pahare pe zi, părul tău va rămâne sănătos.

Sursa

Primăria îndeamnă locuitorii capitalei să iasă, sâmbătă, la strâns frunze. Vor fi puse la dispoziție pungi și mănuși
Articolul anterior
Elena Udrea a publicat o fotografie cu fetiţa ei, din închisoare
Articolul următor
Alte articole interesante