Xenia Mazurchevici: “Mă simt deosebită”!

O schimbare de look aduce senzații de nedescris în viața unei femei.

separator

Ylianna Danko,
stilist proiect

Printr-un șir de modificări impresionante de imagine a trecut și  protagonista din această lună a proiectului Unică în 6 pași, Xenia Mazurchevici. După ce a slăbit 21 de kg, Xenia a primit entuziasmată invitația de a fi eroina lunii pentru acest proiect. Și astfel a început a se contura noul look cu care ea și-a uimit prietenii și desigur iubitul.

Cum arată Xenia cu o nouă tunsoare și culoare a părului, dar și ce ținută, din cele alese de stilistul proiectului Ylianna Danko,  i se potrivește cel mai bine vezi în materialul de mai jos.

Nume/prenume:

Xenia Mazurchevici

Vârsta:

26 ani

Ocupaţia:

consultan de frumusete

A slăbit:

21 kg

Instructor:

Galețcul Diana

Xenia Mazurchevici

Oleg Alexandrov

stilist coafor salon SHAMPOOZLE

„Imediat ce am văzut-o pe Xenia am înțeles că va trebui să o tundem și să îi schimbăm nuanța părului. În felul acesta am hotărât să scăpăm de firele rebele, pentru ai crea un look cât mai fresh. Xenia avea părul vopsit în șuvițe blonde, lucru ce o făcea să pară mai matură decât vârsta pe care o are. Am ales să o vopsim într-o nuanță de șaten cu reflexe aurii iar aranjarea părului este la fel una lejeră. Fapt ce a ajutat-o pe Xenia să arate foarte fresh.”

Svetlana Pancova

make-up artist salon SHAMPOOZLE

“Coafura Xeniei fiind una foarte lejeră am realizat și un make up natural. Doar că am accentuat un pic ochii și am mascat trăsăturile proeminente ale feței. Pe lângă aceasta am corectat forma sprâncenelor și am ascuns textura grasă a tenului. Pentru make-up am folosit nuanțe nude, însă, în același timp pentru ai da un aer gingaș, am mai optat și pentru o nuanță de piersic. Am obținut într-un final ceea ce ne-am dorit – un machiaj de zi care îi conturează și evidențiază feminitatea.”

Chic street style!

Ylianna Danko

, stilist proiect: „o fustă lungă asortată cu bluziță vaporoasă și un colier masiv te vor scoate din anonimat pe stradă. Foarte stilată, Xenia arată îmbrăcată așa nu doar fresh dar și îndrăzneț, această combinație creându-i un aspect de divă. Xenia este o femeie cu piept de mărime medie, iar în cazul ei se poate crea o iluzie optică, cu ajutorul colierului, ce are menirea de a mări vizual sânii. Fusta la rândul ei are lungimea potrivită pentru a fi purtată atât cu toc înalt cât și cu balerini.”

Casual business!

Ylianna Danko

, stilist proiect: „atunci când mergi în fața unu client trebuie să inspiri încredere și seriozitate. Această ținută poate fi o opțiune pentru o întâlnire lejeră de afaceri. Pantalonii cream tip skynni, ajustați la terminație, combinați cu un tricou alb, ușor transparent cu imprimeu din paiete, neapărat purtat cu un sutien în culoarea pielii și cu accesorii intens colorate, sunt varianta potrivită  pentru a crea impresie celor din jur.”

Sexy lady!

Ylianna Danko

, stilist proiect: „la o petrecere de sfârșit de weekend Xenia va arăta fantastic în această rochie neagră. Croiala  rochiei îi face Xeniei șoldurile mai proeminente accentuându-i picioarele. Iar pentru a scăpa de alura gotică am asortat rochia cu accesorii colorate în ton de corai stins și sandale cu toc înalt.”

Glam lady!

Ylianna Danko

, stilist proiect: „pentru evenimente mai speciale această rochie lungă, de un orange intens, completată cu un inel masiv și o agrafă de păr cu aceași combinație de culori, este perfectă.  Rochia este accentuată în zona taliei, fapt care vizual îi lungeste partea inferioară a corpului. Asemenea gen de rochii crează un look fresh și foarte feminin.”

Stilist Proiect: Ylianna Danko
Hair Style:

Oleg Alexandrov


Make Up: Svetlana Pancova

Cătălin Josan: “Îmi plac femeile ambiţioase”
Articolul anterior
Colonoscopia te salvează de hemoroizi
Articolul următor
Alte articole interesante