Zâmbet imaculat fără cabinetul stomatologului

Igiena orală necorespunzătoare, consumul de alimente nepotrivite, înaintarea în vârstă, obiceiul nociv precum fumatul sau unele medicamente și tratamente sunt principalele cauze de îngălbenire a dinților.

separator

Deși nu este o afecțiune dentară serioasă, dinții galbeni îți pot afecta încrederea în forțele proprii și te pot face să zâmbești mult mai rar.

Luând în considerare că dantura se numără printre primele lucruri pe care le observă cei din jur la tine, aceasta devine o problemă care cauzează incomoditate și disconfort.Fiecare persoană visează la un zâmbet frumos, dar nu toți cunosc cum poate fi obținut acesta fără ajutorul stomatologului. Mai mult decât atât, nu toți au posibilitatea să-și înălbească dantura prin intermediul procedurilor stomatologice sau pur și simplu nu dispun de timp pentru aceasta.

În acest caz, îți vine în ajutor albirea în condiții casnice cu ajutorul Global White – lider în proiectarea și fabricarea produselor de albire a dinților. Produsele asigură albirea danturii până la 3 – 5 nuanțe pe scara Vitapan, rezultatul fiind vizibil în câteva săptămâni, în funcție de produsul utilizat, timpul alocat și corectitudinea efectuării procedurii.

 Iată care sunt produsele incluse în setul Global White:

  • Pasta de dinți pentru albire dentară – utilizezi deja o pastă de dinți, așa că de ce nu ți-ai albi dinții în timp ce îi cureți?
  • Apă de gură cu efect de albire – respirația proaspătă este doar unul dintre beneficiile pe care le are apa de gură, însă poți alege o variantă care, totodată, îți va albi dinții.
  • Spumă de curățare cu efect de albire – elimină impuritățile și are efect de albire, poate fi mereu cu tine pentru a elimina bacteriile după luarea mesei.
  • Benzi pentru albire dentară – conțin o concentrație mult mai mare a substanței de albire comparativ cu pasta de dinți și apa de gură, ceea ce face ca rezultatele să fie vizibile după prima aplicare.
  • Gel și sistem de albire dentară – gelul se aplică direct pe dinți, iar sistemul cuprinde întreaga gamă de îngrijire corespunzătoare.
  • Spray mentolat pentru cavitatea bucală – respirație proaspătă oriunde ai fi.

Totodată, este necesar de înteles că albirea nu se face după principiul „am rezolvat problema și am uitat de ea” sau „efect pe toată viața”. Cavitatea bucală necesită îngrijire sistematică și corectă, pentru că doar în așa mod dinții vor deveni mai albi și mai sănătoși, iar zâmbetul mai atrăgător.

Produsele Global White le găsiți în rețeaua Farmacia Familei! Profitați de reduceri și oferte avantajoase!

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Cleopatra Stratan, într-o poză rară alături de mama sa: ,,La mulți ani, celei mai frumoase femei din lume!”
Articolul anterior
Un moldovean s-a înecat în mare, în Italia
Articolul următor