5 modele de brățări în vogă! Tu, pe care le alegi?

O femeie modernă trebuie întodeauna să aibă tot ”arsenalul”,  pentru a eclipsa și a fi mereu în centrul atenției.

separator

Iar când e vorba despre modă, accesoriile sunt un must have, pentru a fi și a arăta chic!

Îți prezentăm mai jos 5 modele de brățări, pe care trebuie să le porți în sezonul primăvară/vară 2012, ca să ai un look fresh și modern.

Alege brățara sau chiar brățările, care ți se potrivesc cel mai bine și fii creativă!

1. Brățările  Charm!

Sunt unele dintre cele mai cunoscute, dar și practice brățări din lume. Le cunoști de la TV, pentru că multe vedete le poartă intens.


Pe lângă faptul că sunt fine și se potrivesc oricărei încheieturi de mână, ele au adesea și o semnificație, deseori atribuindu-li-se menirea de a fi purtătoare de noroc sau protecție.

2. Brățările din mărgele!

Brățările care vor fi mereu în vogă. Doar că în 2012 ele sunt mai colorate, stilate și elegante. Dimensiunile mărgelelor te vor ajută să completezi fie o ținută elegantă, fie una sexy, fie una mai rebelă. Nu ezita să le combini, pentru un efect mai  bun.

3. Brățările din pietre prețioase!

Acestea rămân preferatele doamnelor cu gusturi rafinate și în 2012. Fie că au în componența lor: rubin, safir, turcoaz, perle sau alte minunății, aceste brățări sunt accesorile perfecte pentru ocazii speciale.


Dacă ești o doamnă elegantă și vrei să îți menții pozițiile vestimentare și în 2012, atunci poți opta pentru aceste brățări.Doar că trebuie să  alegi nuanța cât mai vie a pietrelor, așa încât să poți iesi cu ușurință din tipajul negrului și sobrului.

4.

Brățările de dimensiuni mari!

Sunt un accesoriu obligatoriu în primăvara/vara lui 2012. Acestea dau o notă de stil și rafinament celor care le poartă. Aceste brățări le sunt recomandate femeilor nonconformiste, cărora le place să iasă din tiparele obișnuitului. Indiferent că sunt realizate din metal sau lemn, sunt o noutate pentru acest sezon, brățările de dimensiuni mari se vor impune drept un element important în ținuta, pe care o vei purta.


5 . Brățările răsucite!

Aceste brățări arată frumos, sofisticat și trendy. Indiferent de textura, din care acestea sunt confecționate, ele sunt în vogă în acest sezon, mai ales sunt potrivite pentru acele femei care sunt pasionate de stilul casual de îmbrăcăminte. Combinate cu sacori și maiouri îndrăznețe, acestea vor vorbi despre gusturile tale vestimentare.

3 reguli de aur

, ca să porți brățări cu stil:

  • Suprapune brățările și poartă mai multe deodată.
  • Combină mai multe stiluri de brățări și nu-ți fie frică să experimentezi,  inclusiv la capitolul culori.
  • Poartă brățările și împreună cu ceasul, mâna ta va arăta chiar senzațional.

Iar ca să fii cochetă până la capăt, evită să porți seturi de genul brățară, colier, cercei – vremea lor a apus demult. Unde mai pui că asemenea  combinație îți va “îmbătrâni” vizibil stilul.

Fii frumoasă și nu te teme să fii cât mai originală!

Text: Daniela David

 

Vladimir Vinokur: „Îmi plac excursiile în beciurile de la Cricova”
Articolul anterior
bratara
Articolul următor
Alte articole interesante