7 efecte pozitive ale sexului de dimineață!

Știați că sexul de dimineață vă oferă multe beneficii? Cercetătorii britanici au concluzionat că o partidă de amor la începutul zilei îmbunătățește calitatea vieții și funcționarea organelor corpului.

separator
6-motive-pentru-care-sexul-de-dimineata-este-fantastic-

Dimineața, organismul este mai odihnit și, prin urmare, gata pentru întâlnire. În timpul somnului, diverse procese fiziologice care curăță practic mintea, iar capacitatea de concentrare este uriașă și așa există și cel mai mare record de sentimente erotice și fantezii. De asemenea, în cazul în care ați avut vise erotice pe timpul nopții, dimineața nu mai există dorința unei partide de sex.

Beneficiile sunt:

1. Vă crește sistemul imunitar – a face sex de dimineață întărește apărarea organismului tău. De asemenea, are beneficii pentru oase, mușchi și articulații.

2. Este bun pentru inimă – Activitatea sexuala de dimineață îmbunătățește performanța sistemului cardiovascular, scade tensiunea arterială și riscul de infarct miocardic.

3. Are grijă de siluetă – Dacă te duci la sala de sport înainte de a avea o sesiune de dragoste cu iubitul tău, vei arde până la 300 de calorii in plus.

4. Te simți mai frumoasă – Eliberarea de endorfine și creșterea nivelului de estrogen, după un orgasm, te vor lăsa cu pielea stralucitoare, ochii limpezi și părul lucios.

5. Îmbunătățește starea de spirit – Pe lângă motivele evidente, specialiștii spun că femeile care fac sex dimineața prezintă un risc mai mic de a cădea în depresie.

6. Crește nivelul de testosteron – Prin practicarea sexului dimineață, bărbații au un beneficiu suplimentar: mai mult testosteron. Acesta ajută la întărirea oaselor și prevenirea osteoporozei.

7. Este cel mai bun moment al zilei pentru a avea un orgasm – Dacă faceți sex dimineața vă veți simți satisfăcuți toată ziua!

Sursa 

Karizma: Uneori uit că sunt gravidă
Articolul anterior
Vezi cum îți poți întinde părul fără placă! Video
Articolul următor
Alte articole interesante