Cele mai frumoase modele de manichiură pentru unghii scurte

Orice femeie vrea să arate îngrijit în fiecare zi, începând de la un ten al feței curat și proaspăt, până la mâini hidratate și unghii îngrijite. Tocmai de aceasta, îți prezint mai jos, unele dintre cele mai bune idei de manichiură ale tuturor timpurilor, concepute pentru unghiuțile mici.

separator

Nu vei mai regreta dacă obișnuiești să scrii mult la calculator sau dacă îți rozi manichiura! Mai jos, descoperă câteva idei perfecte pentru unghiile scurte!

Manichiură în culorile toamnei! Oja în culoarea bordo. Adoptă nuanța asta delicioasă și pe buze, și pe unghii, și vei obține una dintre cele mai cool manichiuri ale momentului!

Tonuri deschise pentru alungire! Apelează la nude-uri sau la rozul îndrăgit de toată lumea, poți juca chiar și cu un model de nail art.

Nuanța toamnei! Apelează la tonuri suculente de portocaliu potolit, precum sunt frunzele care se îngrămădesc la picioarele tale când faci plimbăr prin parc.

Vechiul-noul french! Manichiura french e un clasic absolut și se potrivește de minune unghiile scurte.

Manichiură în stil minimalist! Trebuie să fii conștientă că modelele complicate nu favorizează unghiile scurtede aceea optează pentru un design cât mai simplu, minimalist pentru rezultate pozitive.

Manichiură pentru cuticule! Îți urăști cuticulele și nu mai știi cum să scapi de ele, cu atât mai mult cu cât îți fac unghiile scurte să pară și mai mici? Iată o variantă ideală.

Flori de toamnă! Utilizează imprimeul floral doar pe vârfurile unghiei și așa vei camufla și faptul că îți le rozi.

Auriul tomnatic! Această culoare e perfectă pentru toamnă și face furori alături de unghiile scurte. 

 

Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei 5 copii ai săi, morți într-un incendiu, conduși pe ultimul drum

Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei cinci copii ai săi, decedați în urma unui incendiu, la Grigoriopol, au fost petrecuți ieri, 24 aprilie, pe ultimul său drum, scrie unimedia.info.

colaj foto: unimedia.info

Potrivit informațiilor, înmormânatarea a avut loc în localitatea Speia, din raionul Anenii Noi, satul de baștină al femeii.

O femeie și 5 copii ai săi au decedat, intoxicați cu fum. Tragedia a avut loc din cauza unui scurtcircuit, în dimineața zilei de 20 aprilie.

Parcul central al orașului Bălți va purta numele lui Mihai Volontir

Parcul central din municpiul Bălți va purta numele regretatului actor și artist Mihai Volontir. Decizia fost votată ieri la ședința consiliului local, anunță presa din nordul țării.

Au votat consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor și Partidul Schimbării.

Legendarul actor Mihai Volontir ar fi împlinit în luna martie 90 de ani.

Mihai Volontir, actor de teatru și film, s-a născut în 1934, în satul Glinjeni, raionul Șoldănești. A făcut studii la Școala Pedagogică din Orhei și concomitent a lucrat în calitate de pedagog la școala din Păpăuți, Rezina.

Din 1957 și până la sfârșitul vieții, a fost actor la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți. Debutează cu rolul Surugiului din spectacolul „Chirița în Iași” de Vasile Alecsandri. A jucat în peste 120 de spectacole, a realizat zeci de roluri memorabile în diverse comedii, tragedii și drame.

A debutat ca actor de film la Studioul cinematografic „Moldova-film” în 1967, în rolul lui Ivan Turbincă din filmul „Se caută un paznic” în regia lui Gheorghe Vodă. În 1979, a jucat rolul lui Budulai în filmul artistic „Țiganul”, care i-a adus celebritate în lumea întreagă, apoi în 1984, a urmat filmul ”Întoarcerea lui Budulai”. În 2000 a fost desemnat cel mai bun actor al secolului XX al cinematografiei moldovenești.

Mihai Volontir este cavaler al „Ordinului Republicii”, cetățean de onoare al municipiului Bălți și cetățean de onoare al municipiului Chișinău.

Mihai Volonti s-a stins la vârsta de 81 de ani, pe 15 septembrie 2015, la Spitalului Clinic Republican din Chișinău, în urma complicațiilor cauzate de diabetul zaharat.

Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune de la 1 mai

Toate, cele 14 havuzuri funcționale sunt verificate, așa încât de sărbătorile pascale, acestea să fie pornite.

În prezent, specialiștii de la Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, cei ai preturilor și de la Direcția Generală Locativ-Comunală şi Amenajare, verifică echipamentele tehnice, cum ar fi pompele, robinetele și rețelele de distribuție și efectuează lucrări de amenajare și reparație a zonelor din preajmă, a fântânilor arteziene, acolo unde este cazul, anunță municipalitatea.

În centrul capitalei, verificări au avut loc la havuzul din Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare şi Sfânt” și la fântânile din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”.

Lucrări de profilaxie au fost făcute și la havuzul din Complexul memorial ,,Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Rîșcani şi la Scara Cascadelor din Parcul ,,Valea Morilor”.

De asemenea, verificări au fost realizate și la havuzurile din parcurile ,,Șipca”, din str. N. Dimo, ,,La Izvor” și ,,Alunelul”, din sectorul Buiucani, care au fost construite de la zero de Primăria Chișinău în ultimii trei ani.

La Cimișlia va fi deschis un nou serviciu de prim ajutor SMURD!
Articolul anterior
Nepoata Anastasiei Lazariuc este vedetă pe rețelele de socializare
Articolul următor