Cu pași mici spre o silueta tonifiată! ENTER îți dezvăluie 4 metode simple cum să te ții în formă

Fraza pe care a spus-o fiecare femeie, măcar o dată-n viață este cu siguranță: „Gata! De săptămâna viitoare mă pun pe slăbit”. Gândurile de a-ți tonifia corpul ca să „sclipească” de perfecțiune iau amploare și odată cu venirea anotimpului nostru preferat – primăvara. Dar cum să pui capăt ezitărilor? Să-ncepi un mod de viață nou, în care vei avea corpul pe care mereu ți l-ai dorit? Sunt așa de groaznice personajele acestea din poveste, care poartă numele de „sport” și „dietă”? Nici pe aproape! Enter știe secretul unui „Healthy and Fit Mood ON”. Iar ca să-ți pară viața mai ușoară, ți-am pregătit 4 metode simple cum să te ții mereu în formă, fără prea multe jertfe, lacrimi și timp irosit.

separator

 

Nu degeaba se spune că „schimbările mici pot face diferențe mari”. Modul sănătos de viață nu este un țel inexplorabil, totul depinde de cât de mult îți dorești să te simți împlinit. Motivația aici e regină, dar mai este un secret! Să fii echipat cu „prieteni” electronici care știu de ce ai nevoie dacă te-ai apucat de slăbit. Aceste device-uri și accesorii de LifeStyle au fost create ca să te-mpingă spre perfecțiunea din tine. Despre cine-i vorba? Până dai o raită la Enter, hai să-ți povestim ce ți-am pregătit de data aceasta!

„Fericirea ta este la doar 10 minute de sport distanță”

Mișcarea este viață! Iar atunci când îți pui un nou challenge: să mergi la sală, să ții o dietă nouă sau să ieși seara la jogging prin parc sau pur și simplu la mers cu pas grăbit, nu e atât de simplu să-ți monitorizezi rezultatele. Și aici pasul greșit – n-avem rezultate, renunțăm la mișcare. Soluția perfectă este să te echipezi cu o brățară fitness, care știe mai bine ca un antrenor profesionist, cum și când să-ți monitorizeze toate rezultatele. În plus, aceasta poate deveni și un accesoriu trendy! Mega popular, și în 2019, este legendarul Xiaomi Mi Band 3. Stilat, cu design minimalist, curelușă comodă și tot felul de senzori smart, acest gadget îți poate deveni cel mai bun prieten, care te va ajuta să-ți atingi obiectivele cât mai rapid.

 

Din sala de forță direct pe „podium”

Cine-a spus că cântarul este cel mai mare dușman al femeilor? Un cântar personal de calitate este fără îndoială, cea mai bună motivație, ca în fiecare seară să-ți admiri rezultatele pe un „podium” improvizat. Alegerea perfectă, poate deveni, fără îndoială, cântarul smart Xiaomi Mi Scale 2, compatibil atât cu dispozitivele pe IOS cât și cele pe Android. Suprafața din sticlă și carcasă ergonomic, display larg, design minimalist – toate sunt despre Mi Scale 2. În plus, acesta a primit și tot felul de senzori și funcții smart, care te ajută să-ți monitorizezi rezultatele cu ajutorul aplicației Mi Fit App, identifică și stochează datele fiecărui membru al familiei, și pur și simplu îți completează frumos colțișorul destinat aparatelor pentru sport, dându-ți mereu răspuns la veșnica întrebare: „Cum să slăbesc?”

 

Corp hidratat – minte mereu fresh

Hidratarea corespunzătoare este esențială dacă dorim să ne tonifiem silueta cât mai sănătos. Dacă 20-30% din cantitatea necesară de H2O le luăm din alimente, de cealaltă parte trebuie să avem noi grijă. Nutriționiștii ne recomandă să consumăm cel puțin 2 litri de apă pe zi în condiții normale, iar pe timp arid sau când facem mișcare, cantitatea poate ajunge și până la 3-4 litri. În ajutor ne vin o serie de accesorii Lifestyle, gata să ne amintească despre acest ritual important. XD Collection Smart cup Thermos Mug te poate ajuta cu sfaturi despre cantitatea optimă de apă pe care trebuie să bei zilnic, dar și te va uimi prin designul stylish și mega confortabil.

 

Încă o metodă perfectă de hidratare, care vine la pachet cu o bombă de vitamine fresh, sunt sucurile naturale, pregătite chiar la tine acasă. Te-ai obișnuit că acest proces de stoarcere este istovitor și plictisitor, mai ales după antrenamente? Cred că încă nu ai dat peste un storcător de fructe și legume bun. Dacă ești gata să investești ceva mai mult, pentru maximum eficiență, alege modelul Bosch MES4010 – storcător de fructe cu centrifugă, 1200W putere, carcasă din aluminiu și design futurist, capabil să stoarcă elixirul prețios din fructe și legume, până la ultima picătură. Iar dacă-ți dorești o băutură mai deosebită, dar la fel de bogată în vitamine, completează-ți bucătăria cu un blender nou-nouț – o variantă optimă este Polaris PTB0210A, taare iscusit în pregătirea celui mai delicios smoothie pe care îl vei bea vreodată. Pe cuvânt de cinste!

 

Alege ce-i mai bun pentru corpul tău

Și n-am putut să uităm și despre alimentația echilibrată, maaare chin pentru pofticioșii care vor mereu să se „înfrupte” cu de toate, chiar și după ora interzisă – 18:00. Dietele nu sunt neapărat cea mai bună soluție când vine vorba de slăbire, important este să mănânci echilibrat și sănătos. Ca să-ți dozezi porțiile, poți utiliza un cântar de bucătărie, un articol de sănătate mega util în fiecare casă, de mare ajutor mai ales pentru cei care au început lupta cu junk food-ul dăunător.

 

Polaris PKS0835DG, cu capacitatea maximă de 8kg, pornire automată, funcție smart ce permite măsurarea volumului lichidului, dar și un design „apetisant”, va deveni accesoriul tău preferat când îți gătești dejunul, prânzul sau cina. Iar pentru ca alimentele preparate să fie nu doar gustoase dar și healthy, în ajutor îți vine un nitrometru profesional – Soeks nitrat-tester 2, gadgetul de nelipsit într-un Smart Kitchen, care va stabili îndată cantitatea de nitrați din orice produs.

 

„Fă astăzi ceva pentru care îți vei mulțumi in viitor.” Cu acest citat vom închea scurtul nostru ghid în lumea celor care duc un mod sănătos de viață, mulțumindu-i corpului pentru toate posibilitățile nelimitate pe care ni le dă zilnic, și de care nu ne rămâne decât să profităm. Dacă nu știi cu ce să începi? Întâi de toate, dă o raită la ENTER și echipează-te cu toate cele necesare pentru un Healthy Mood. Și nu uita: dacă faci toate lucrurile mici corect, rezultatele mari vor apărea fără ezitare.

Să fii FIT nu este o destinație, ci un mod de viață!

Un show incendiar plin de rafinament, eleganță și senzualitate, la cea de-a IV-a ediție Privé Fashion Events! Reportaj foto
Articolul anterior
O expoziție de pictură a elevilor Liceului Academic de Arte Plastice ,,Igor Vieru” a fost inaugurată în Finlanda
Articolul următor
Alte articole interesante