Cum poți să-ți organizezi o nuntă de vis iarna? Iată câteva idei care te vor inspira

Ziua nunții – este cea mai frumoasă zi din viața unei femei. Evenimentul vine cu multe emoții, fericire și clipe unice pentru cuplu. Deși majoritatea consideră, că primăvara și vara sunt cele mai frumoase și populare perioade pentru nunți, o ceremonie în timpul iernii are și ea multe avantaje. Mai ales, în luna ianuarie când este perioada sărbătorilor de Revelion și Crăciun, cu siguranță vei putea găsi locația potrivită mult mai ușor și la un preț mai avantajos. Totodată, ai la dispoziție o varietate de teme pe care le poți aborda și care se potrivesc de minune unei nunți iarna.

separator
Astfel, pot fi utilizate următoarele teme: viscolul, feeria de iarnă, fulgi de zapadă, Antarctica sau Alaska, urșii polari, Albă-ca-Zăpada.Totodată, invitațiile de nuntă, tortul, mărturiile și decorul pripriu zis, pot fi coordonate cu tema aleasă. La o nuntă organizată iarna poți folosi o gamă mai mare de culori, iar orice nuanță de argintiu, albastru și alb sunt foarte potrivite pentru o nuntă în luna ianuarie. Deși, nuanțele pastelate mai mult se folosesc în decorul nunților ce au loc primăvara, unele culori, cum ar fi albastru deschis și mov sunt perfecte pentru această perioadă. Dar și culorile profunde și elegante se potrivesc de asemenea unei nunți iarna (albastru marin, albastru închis, vișiniu, verde smarald, auriu și turcoaz).Ce ține de flori, poți alege trandafirii, lalelele, garoafele, calele, narcisele și orhideele. Dacă nu reușești, să găsești florile pe care ți le dorești, poți opta pentru flori din mătase. De asemenea, poți folosi decorațiuni naturale sau false, cum ar fi conuri de pin, fructe de pădure, vasc, ramuri de brad, gherlande și multe altele. O nuntă cu tema fulgilor de zăpadă sau țurțuri de gheață va fi una deosebită, iar decorațiunile pentru asemenea teme îi vor surprinde cu siguranță pe invitații tăi. Mărturiile de nuntă oferite oaspeților pot servi și ele drept decorațiuni pentru mese. Printre ideile cele mai populare sunt: cutiile din metal cu bomboane, lumânări aromate, semne de carte, rame foto, ciocolată albă, fursecuri în formă de fulgi de zăpadă sau oameni de zăpadă, globuri de zăpadă în miniatură, suporturi de pahare, pliculețe de ceai sau ciocolată caldă, prespapieruri din cristal, cornuri de pin sau săculeți parfumați.O nuntă iarna poate fi una de poveste. Cu puțină imaginație și susținere vei avea cea mai memorabilă zi din viața ta!!!

Poliția a sesizat CEC din UTA Găgăuzia despre încălcările admise de un partid politic pe perioada campaniei electorale

Poliția a sesizat Comisia Electorală Centrală din UTA Găgăuzia, astăzi dimineață, despre acțiunile și încălcările constatate în procesul electoral, admise de un partid politic pe perioada campaniei electorale din regiune.

TRM - Adunarea Populară a Găgăuziei a stabilit data pentru alegerea  başcanului (VIDEO)

Printre acțiunile expuse în sesizare se numără coruperea alegătorilor, transportarea organizată contra plată a alegătorilor la secțiile de votare, plasarea afișajului electoral în locuri nepermise și achitarea mijloacelor bănești pentru acesta din surse financiare nedeclarate la CEC, precum și alte încălcări admise care sunt incompatibile cu un proces electoral democrat.

Un obuz, depistat pe malul râului Bâc. Au intervenit geniștii

Un obuz a fost depistat astăzi, 1 mai, de un bărbat, pe malul râului Bâc. Potrivit informațiilor, bărbat a anunțat oamenii legii după ce a observat obiectul suspect.

Obuz, depistat de un bărbat pe malul râului Bâc: Au intervenit geniștii

Urmare a apelului la 112, la fața locului imediat au fost orientate toate serviciile specializate si gupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor, transmite realitatea.md.

Ajunși, polițiștii imediat au încercuit zona.

La fața locului au fost solicitați reprezentanții Forțelor Armate ai Republicii Moldova, care au ridicat obuzul.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sandro Livv – primul magazin de haine bărbătești în Chișinău, produse în Italia

Sandro Livv a fost înființată în Republica Moldova la 24 februarie 2017. Fondatorii companiei sunt un cuplu căsătorit, Alexandru și Natalia Cornitel.

Istoria companiei începe cu pasiunea lui Alexandru (pe atunci fotograf profesionist) pentru proiectarea cravatelor pentru bărbați realizate în conformitate cu tehnicile tradiționale italiene. La originea acestei pasiuni se află o cunoștință personală cu unul dintre croitorii din Roma, specializat în confecționarea de cravate făcute manual.

Ulterior, Alexandru a petrecut mai multe luni în Napoli, cunoscând și învățând producția de haine de la producătorii locali de îmbrăcăminte tradițională pentru bărbați.

Ca urmare, la Chișinău a fost deschis primul magazin de haine bărbătești produse în Italia, Sandro Livv. Toate hainele și accesoriile pentru magazin au fost confecționate în Italia la comanda personală și la alegerea lui Alexandru.

Încă din prima zi fondatorii Sandro Livv și-au ales misiunea de a aduce în Moldova cultura tradițională a modei clasice italiene pentru bărbați. Începând de la cravată și terminând cu pantofii – toate articolele vestimentare și accesoriile trebuiau să corespundă celor mai exigente cerințe ale iubitorilor de stil și tradiție napoletană, de la alegerea țesăturilor și materialelor până la tehnologia de cusut.

Încă de la începuturi, Sandro Livv a devenit vestimentația preferată a vedetelor pop și TV din Moldova, a politicienilor și a oamenilor de afaceri.

Gama de produse oferite de Sandro Livv este cât se poate de largă, de la pălării, cravate, curele, accesorii și pantofi, până la paltoane, costume, cămăși și eșarfe de mătase rafinate de design propriu.

Sandro Livv își menține constant statutul de magazin de îmbrăcăminte de autor. Costumele pentru bărbați sunt confecționate în maximum 6 bucăți, fiecare cravată în maximum 2 bucăți, iar eșarfele de mătase pentru femei în 7 bucăți de culori nerepetabile.

În prezent, pe lângă magazinul din Moldova, se planifică deschiderea unor magazine la Roma și Paris în 2024. De mai bine de 3 ani, Sandro Livv își vinde online hainele și accesoriile pe piața nord-americană și europeană. Din 2023, noul punct de interes al vânzărilor online va fi piața asiatică, în primul rând Japonia și Coreea de Sud.

Strategia de marketing a Sandro Livv se bazează pe cooperarea cu bloggeri și jurnaliști celebri. Abordarea Sandro Livv se caracterizează, de asemenea, prin filmarea unor spoturi publicitare de imagine extrem de profesioniste, la limita schițelor de artă vizuală.

Filozofia mărcii Sandro Livv este profund înrădăcinată în valorile umane, tradiție, calitate și artă. Sandro Livv este un brand de lux cunoscut pentru designul său sofisticat, materiile prime de calitate, un echilibru între vechea tradiție de producție și noile tehnologii.

Cea mai importantă dimensiune și cel mai important factor în procesul de lucru la noile colecții ale Sandro Livv sunt oamenii. Compania colaborează numai cu producții de familie, unde viața este inseparabilă de artă.

În activitatea sa, Sandro Livv profesează principiul sustenabilității. În producție sunt folosite numai materii prime naturale, care sunt adesea readuse la viață de către al doilea proprietar și apoi reciclate complet pentru o nouă producție. Se alege întotdeauna cea mai bună lână de la cei mai buni producători italieni, pentru a crea un produs cu adevărat special. Impecabilitatea sa este subliniată de finisarea manuală și de edițiile limitate.

Familia Cornitel își dedică toată pasiunea pentru a-și crea produsele, făcându-le unice și urmând viziunea și valorile brandului.

Primele imagini cu fiul Dorinei Cojocaru-Filipski. Iată cu cine seamănă micuțul!
Articolul anterior
Reacția Spitalului Clinic Municipal Nr.1 la poveștile înfiorătoare ale femeilor, care au născut în instituția medicală
Articolul următor