Cursul NLP Practitioner – unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală din România, din octombrie și în Chișinău!

Transformăți viață în 7 luni cu unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală din România, prezent acum și în Republica Moldova. Din octombrie, cursul NLP Practitioner va fi susținut și la Chișinău!

separator

Se spune vapoarele se află în siguranță în porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea, încercați să nu mai economisiți viața, ci o trăiți din plin. Cel mai complet și complex program de dezvoltare personală și formare profesională NLP din România și Republica MoldovaNLP PRACTITIONER îmbină practica și teoria într-un echilibru armonios adaptat la experiență personală a fiecărui cursant în parte.

Ce este NLP?

Programarea neurolingvistică este o abordare a comunicării, a dezvoltării personale și a psihoterapiei , create de Richard Bandler și John Grinder în California, Statele Unite în anii ’70. Creatorii NLP susțin că există o legătură între procesele neurologice (neuro-), limbajul (lingvistic) și modelele de comportament învățate prin experiență (programare) și că acestea pot fi schimbate pentru a atinge obiective specifice în viață.

Ce beneficii ai dacă parcurgi acest curs?

 • îmbunătățirea comunicării cu cei din jur și cu ține însuți,
 • creșterea stimei de sine și a încrederii personale,
 • gestionarea și autocontrolul emoțiilor prin creșterea inteligenței emoționale,
 • eliminarea stresului, frustrărilor și convingerilor limitative,
 • stabilirea obiectivelor și dobândirea rezultatelor dorite,
 • descoperirea zonelor de excelență personală prin dezvoltarea abilităților personale,
 • rezultate imediate și de impact în viață profesională și personală la nivelul performanțelor, relațiilor și dinamicii interioare,
 • experimentarea lucrului cu ceilalți pentru a-i ajută se dezvolte,
 • dobândirea a numeroase tehnici și metode de consiliere în artă coachingului,
 • îmbogățirea cu noi cunoștințe despre psihologia umană,
 • posibilitatea însușirii profesiei de consilier NLP,
 • materiale didactice și suport de curs consistente

Tematica generală a cursului:

 1. sește împlinirea în viață personală și profesională!
 2. Descoperă lumea din jurul tău!
 3. Împlineșteți visele!
 4. Trăiește viață așa cum vrei tu!
 5. Află cine ți!
 6. Ai curajul te schimbi!
 7. Evoluează!

Adela Petre, trainer acreditat NLPi®:

„NLP a intrat în viață mea mai întâi din necesitate. Am dorit înțeleg mai bine ce gândește și ce îmi transmite interlocutorul, fie era copilul meu, alt membru al familiei, un coleg, un subaltern, un manager, un client etc. De asemenea, am dorit transmit cu acuratețe și înțeleg conexiunile ce se leagă între oameni. Întrebarea pentru mine a fost: De ce uneori bunele intenții și sincronicitatea gândurilor nu sunt îndeajuns pentru a ne face  înțeleși?

Căutând răspunsurile, acum câțiva ani am ajuns la NLP unde am cunoscut omul potrivit ajute îmi găsesc calea și am realizat și eu sunt în locul potrivit.

Acesta a fost doar începutul! Ulterior a urmat fascinația descoperirii de sine și odată cu aprofundarea dezvoltării personale și convingerea acesta este drumul meu de urmat.

Despre mine pot spune sunt o fire deschisă, comunicativă, extrovertită, veselă, îmi plac călătoriile și mai presus de orice îmi plac oamenii. Absolventă a Facultății de Drept și cea de Marketing și Afaceri Internaționale, cu o experiență de peste 12 ani în management în diverse corporații, am decis în paralel îmi extind aria cunoașterii acreditându-  Trainer NLPi®, Basic & Advanced ThetaHealing® Practitioner,  Points of You® Explorer, Certified Life Purpose Coach, Trainer Acreditat ANC precum și în domeniul managementului la Stamford Global.

Modul cum mi s-a relevat totul, cum am înțeles frumusețea și complexitatea relațiior interumane și cum am relaționat cu ceilalți în diverse contexte, m-au făcut înțeleg toți oamenii au toate resursele necesare de care au nevoie pentru a reuși. Atunci mi-a fost limpede vreau -i îndrum pe cei dornici în călătoria NLP și cale a descoperirii de sine.

Va invit pășim împreună pe acest drum!”

Pentru mai multe informații  despre structura cursul NLP Practitioner, obiective, diplome, acreditări și costuri, accesați link-ul de mai jos:

https://chisinau.nlpintegrativ.ro

Primul rus proaspăt mobilizat care se predă ucrainenilor: „Nu ascultați de propagandiștii lui Putin”

Un soldat rus s-a predat forțelor ucrainene la doar câteva zile după ce a fost trimis pentru a lupta în cadrul mobilizării parțiale la nivel național a președintelui Vladimir Putin, anunță Newsweek UȘA.

Anton Gerascenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, a postat marți pe canalul sau Telegram o înregistrare video în care apare un soldat rus care a fost mobilizat în urmă cu cinci zile din regiunea vestică Rostov, care se învecinează cu Ucraina.

El a spus că este primul caz de predare a unui soldat mobilizat în Ucraina de la decretul lui Putin din 21 septembrie.

„Soldații brigăzii 92 au capturat un ‘soldat mobilizat’ speriat și înghețat în pădurea de lângă Kupiansk [în estul Ucrainei]. El a dezertat din unitatea sa militară și a încercat să se întoarcă în Rusia, dar s-a rătăcit”, a scris Gerascenko.

În clip, bărbatul a spus că a fost recrutat în rândurile forțelor armate ruse în baza unui contract. De asemenea, el și-a îndemnat compatrioții ruși să nu asculte propagandistii și să nu participe la războiul lui Putin împotriva Ucrainei, subliniind numărul mare de victime de partea rusă.

Rusul a spus că a fost capturat de forțele ucrainene în a treia zi de serviciu și că l-a văzut doar o singură dată pe comandantul unității sale.

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat pe pagină să de Facebook că rușii sunt trimiși pe front fără o pregătire corespunzătoare.

Pervy Otdel, un grup juridic recent înființat de avocatul exilat pentru drepturile omului Ivan Pavlov, a informat, de asemenea, că trupele rusești mobilizate sunt trimise pe linia frontului fără a fi instruite sau fără a fi supuse unor controale de sănătate.

Grupul a publicat marți o înregistrare video cu un soldat mobilizat care spune că unitatea să a fost informată că va fi trimisă pe linia frontului fără pregătire.

„Bună ziua tuturor, va vorbește Regimentul 1 Blindat. Plecăm la Herson pe 29 septembrie. Așa că… Gândiți pentru voi înșivă. Faceți din asta ceea ce doriți. Fără antrenament la țintă, fără teorie – nimic”, a spus el.

Cu o zi mai devreme, postul de știri independent de limba rusă Mediazona a vorbit cu soția unui rezident mobilizat din Lipetsk, în vestul Rusiei, care a declarat că regimentul soțului ei a fost trimis „pe linia frontului” în Donbas după o zi de instrucție.

sursa

Explozie puternică în Rusia. Cel puţin 14 persoane au fost rănite

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii de muniţii în regiunea rusă Belgorod, situată în apropiere de frontiera cu Ucraina, a anunţat guvernatorul regiunii.

Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay

„Din cauza unei erori umane, s-a produs o detonare de muniţii în districtul urban Valuiki. Sunt victime: 14 persoane cu răni de gravitate diferită”, a indicat Viaceslav Gladkov pe contul său de Telegram, relatează France Presse.

În prezent, la locul exploziei acţionează servicii operative, care investighează împrejurările producerii incidentului, a mai indicat el în aceeaşi postare.

Distanţa de la Valuiki până la graniţa cu Ucraina este de 15 km.

Rușii care așteaptă zile întregi la frontiera kazahă dorm în colibe din crengi și celofan

Bărbații fug cu zecile de mii din Rusia, de teama mobilizării lui Putin. Aceștia fac cozi kilometrice la vamele cu Finlanda, Kazahstan sau Georgia, unde așteaptă zile în șir să treacă frontiera, trăind asemeni refugiaților care în anii trecuți dădeau năvală în Europa. La punctul de trecere ”Teploe” de la granița ruso-kazahă, rușii și-au făcut colibe din celofan și crengi și se încălzesc și gătesc la focuri de tabără.

Presa internațională descrie scenele de la fața locului drept o catastrofă umanitară, iar pe rușii care fug de mobilizarea lui Putin – refugiați. În timp ce unii și-au făcut colibe, alții dorm sub cer deschis. Ei gătesc și se încălzesc la foc de tabără și sunt nevoiți să-și facă nevoile prin tufișurile din apropiere. 

Potrivit unor date preliminare, în ultima săptămână, din Rusia au fugit peste 200 de mii de oameni, dintre care majoritatea sunt bărbați care pot fi mobilizați și trimiși să moară în Ucraina. 

Săptămâna trecută, Putin a anunțat că a semnat un decret privind mobilizarea a 300 de mii de bărbați pentru a-i trimite să lupte în Ucraina. Presa însă scrie că ar fi vorba despre 1 milion de oameni prost echipați, nemotivați și nepregătiți. 

sursa: www.deschide.md

Mesajul lui Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, pentru criminalul care i-a răpit copilul. ,,Vom crede până în ultima speranță”
Articolul anterior
Reguli de urmat în rutina igienei orale pentru o dantură albă și strălucitoare!
Articolul următor