Doliu în presa românească. Jurnalista Silvia Iosif a murit

Silvia Iosif – cunoscuta jurnalistă din Buzău, România a murit în această noapte la vârsta de 42 de ani. Rudele ziaristei sunt îndurerate, iar prietenii și colegii spun că este o pieredere pentru televiziunea română. De-a lungul carierei sale, jurnalista a lucrat pentru mai multe televiziuni naționale, printre care Pro TV, dar și la ziarul Expresul. Era un om cald și plin de umor după cum o descrie fiul ei de 12 ani și soțul, care o iubea nespus de mult.

separator

Potrivi presei de peste Prut, Silvia Iosif a încetat din viață după o lungă suferință provocată de o boală cruntă. Ziarista suferea de ceva vreme de o afecțiune gravă a ficatului. Potrivit cunoscuților, aceasta s-ar fi aflat pe lista de așteptare pentru un transplant de ficat de la un apropiat cu care era compatibilă, însă, din păcate nu a mai apucat să facă acest transplant. Silvia Iosif a murit într-un spital din București.

Corpul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sfântul Ștefan, după care sicriul va fi dus la un cimitir din București unde va fi înormântată ziarista. Zeci de prieteni au postat mesaje de adio pe profilul de Facebook al jurnalistei.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Decizie: Cei care fac nunta la cort sau dau muzica tare riscă închisoarea
Articolul anterior
10 trucuri de frumusețe care fac înconjurul lumii
Articolul următor