Frizerii din Belgia îi roagă pe olandezii de lângă graniță să nu vină la ei să se tundă

O federație a frizerilor și coafezelor din Belgia face un apel la olandezii care locuiesc aproape de frontieră să nu vină la ei să se tundă.

Frizerii și coafezele din Belgia îi roagă pe olandezi să nu vină la ei să se tundăFoto: Shutterstock

Aceasta, în condițiile în care saloanele de frumusețe din Belgia se deschid în 13 februarie, după câteva luni de carantină, relatează Le Soir.

Saloanele de coafură își vor putea redeschide ușile sâmbătă, în condiții stricte. Iar Belgische Beauty Federatie, care reprezintă aproximativ 700 de profesioniști din domeniul îngrijirea părului, se teme că această redeschidere ar putea fi pusă în pericol de un eventual aflux al celor care vin de dincolo de graniță.

„Când saloanele de coafură s-au închis cu noi și erau încă deschise în Olanda, am observat că un număr de clienți ai noștri care locuiau lângă graniță au plecat să se tundă în Olanda. Pentru a evita un val în direcția opusă, îi rugăm pe olandezi să rămână acasă”, a spus președintele Belgische Beauty Federatie, Mario Blokken.

„Vrem să evităm ca grupurile de oameni care nu intră de obicei în contact unul cu celălalt să fie amestecate”, a adăugat el.

Blokken a dat asigurări că sectorul dorește să limiteze cât mai mult riscurile pentru sănătate, pentru a nu fi obligat să închidă din nou în câteva săptămâni.

sursa: www.digi24.ro

Atenție șoferi! Drumurile din țară sunt acoperite de gheață
Articolul anterior
Un nou studiu a stabilit care sunt bolile cu cel mai mare risc de deces în cazul infectării cu noul coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante