O balerină profesionistă și-a arătat celulita pe social media

Este vorba de Kylie Shea, o balerină profesionistă din California, SUA care a postat pe pagina sa de Instagram imagini și video-uri de la repetiții și spectacole, de obicei. Totuși, balerina a ales să întrerupă această rutină și să arate urmăritorilor ei o fotografie reală, needitată, cu corpul său.

separator

„Într-o lume plină de fotografii perfect editate, am vrut să împărtășesc un moment real și needitat pe care l-am avut astăzi înainte de repetiții. Am celulită de când eram adolescentă, și până în ziua de astăzi mă face să mă simt foarte vulnerabilă. M-am chinuit pe parcursul anilor, am avut obiceiuri alimentare nesănătoase când eram tânără, și continuu să mă confrunt cu creșteri și scăderi în greutate până în ziua de azi. Tocmai am terminat un job foarte special săptămâna asta și m-am antrenat incredibil de greu pentru a mă pregăti, iar astăzi când m-am uitat în oglindă m-am surprins pentru prima oară că nu îmi judec celulita așa cum o fac de obicei, și m-am simțit obligată să împărtășesc această parte din mine care s-a simțit mereu inconfortabil. Social media pare să fie inundată cu femei care nu au nici măcar un centimetru pătrat de celulită, la fel și lumea baletului clasic, așa că am vrut doar ca oricine care se confruntă cu asta să știe că nu e singur. Continuă să te antrenezi din greu și amintește-ți că trupurile noastre vor reacționa cel mai bine la munca noastră asiduă atunci când mintea noastră e sănătoasă și sufletul este hrănit. Vă trimit iubirea mea tuturor. Și sper că această postare va ajuta pe cineva”, a scris Shea, în descrierea fotografiei.

La fotografia cu celulita, Shea a strâns mai multe aprecieri decât de obicei, și o mulțime de mesaje de încurajare, dar și de mulțumire pentru sprijinul emoțional. Multe femei (dacă nu chiar majoritatea) suferă de celulită, ceea ce le face să nu se simtă bine în pielea lor.

Sursa

Cea mai mare bogăție! O familie din Moldova își crește cu multă dragoste cei 19 copii
Articolul anterior
Otrava din comerț care se ascunde sub 25 de denumiri diferite
Articolul următor
Alte articole interesante