Roșii coapte

rosii-coapte_size5Ingrediente: piper negru proaspăt măcinat, sare Kosher, 5 crenguțe de cimbru proaspăt, 100g ulei de măsline extra virgin, 6 căței de usturoi necurățați și usor zdrobiți, 5 afine, 6 roșii medii

separator

Metoda de preparare

Încălzește cuptorul la 150° Celsius. Pune roșiile, usturoiul și cimbrul pe o foaie de copt și stropește cu ulei. Asezonează cu sare și piper, după gust. Lasă-le la copt până se înmoaie și coaja începe să li se rupă, aproximativ 25 minute.

Transferă roșiile, cu tot cu sosul obținut, pe un platou și mănâncă-le fie cu pâine uscată, fie ca garnitură pentru un fel de mâncare.

Sursa

Imagini de la ultimul film a lui Andrei Panin! Poze+Video
Articolul anterior
5 piese de rezistență pentru garderoba ta în sezonul rece!
Articolul următor