Șoferul unui troleibuz din capitală ar fi leșinat în timp ce conducea

Actualizare: Regia Transport Electric Chișinău dezminte informațiile apărute în presă, după ce o femeie a scris pe o rețea de socializare că șoferul unui troleibuz de pe ruta nr. 24 din Capitală ar fi leșinat în timp ce conducea mijlocul de transport.

separator

O femeie din capitală a fost martora unei discuții începute într-un troleibuz de pe ruta nr.24, iar detaliile au șocat-o efectiv. Aceasta a aflat de la taxatoare că șoferul unui troleibuz ar fi leșinat ieri în timp ce conducea.

După ce troleibuzul a deraiat de pe traseu, la fața locului a fost chemată o ambulanță. Totodată, a ieșit la iveală un detaliu șocant – șoferii de troleibuze sunt nevoiți deseori să muncească peste program, de la ora 5 dimineața, la ora 22 seara, din cauza lipsei de anajați.

Internauta care se afla în troleibuz a relatat cele auzite:

„Încotro ne îndreptăm?!
Ieri, troleibuzul 24, taxatoarea povestea: „iaca, un șofer azi a leșinat la volan… eram la Sadoveanu, în deal (de precizat că e în apropiere de stația de alimentare Lukoil, așadar, troleibuzul se îndrepta spre stația Nicolae Dimo… cred că mulți cunosc „dealul de la Ciocana”) … noroc că a văzut că-l amețește și a întors volanul și a intrat la zapravcă… acolo linii de troleibuz nu-s și au căzut antenele și ne-am oprit. Dar să ne fi pornit pe vale până la Râșcani, ce era cu noi?” Într-adevăr, ce s-ar fi întâmplat cu pasagerii?! Și cine și-ar fi asumat responsabilitatea? Până la urmă, troleibuzul s-a oprit, pasagerii au coborât, câțiva l-au scos din troleibuz pe șoferul ce era deja fără cunoștință, au chemat ambulanța, l-au transportat la spital. Acum șoferul e în afara oricărui pericol. Alta e că, la venirea ambulanței, taxatorea a fost ”rugată” de șefi să nu spună că șoferul fusese la muncă. Dar unde a fost??? După spusele taxatoarei, ei lucrează de la 4.20 dimineața până la 22.20, 5 zile pe săptămână, pentru că nu au lucrători. Șoferul respectiv anunțase ieri dimineață că nu se simte bine. Și, mai mult sau mai puțin, l-au forțat să iasă la muncă. În plus, nu li se permite să bea apă pe parcursul unei rute, ca să nu se oprească la WC. (???) Tot ieri, un caz similar a avut loc pe ruta 29. Când șoferului i s-a făcut rău și a ieșit de pe liniile de troleibuz, avariind ușor și o mașină parcată în apropiere. Deci, în ce mijloc de transport e posibil să ne simțim noi în siguranță?! Cineva se gândește la cetățeni???”, scrie femeia.

Deocamdată, RTEC nu a venit cu o declarație referitor la incidentul întâmplat.

Premieră! Artistul Ion Paladi cântă alături de cei doi frați ai săi ,,La mulți ani, mamă, îți spunem”!
Articolul anterior
Caz teribil la Fălești. S-a certat cu soția și a incendiat casa, unde dormea fetița sa de 9 ani
Articolul următor
Alte articole interesante