Top produse de make-up de la brandul Gosh alese de vedete

Femeile din Moldova sunt considerate cele mai frumoase din lume. Acestea întotdeauna sunt atente la felul cum arată și cum sunt îmbracăte. Machiajul de asemenea, este un instrument care vorbește despre stil și oferă strălucire și încredere în forțele proprii. Iar, pentru ca acesta să fie frumos, este important să utilizam cele mai calitative produse.

separator

Produsele cosmetice GOSH Copenhagen aparțin brandului din Danemarca, care fac diferența grație texturelor sale fine, rezistenței incomparabile și componenților naturali. Clienții magazinelor GOSH sunt femeile care iubesc produse de calitate, make-up artiștii, vedetele dar și femeile de afaceri. În topul produselor de make-up alese de vedete sunt: fondul de ten ,,Foundation Drops’’, kitul pentru sculpturare ,,Contour’n Strobe kit” și rujurile matte ,,LIQUID MATTE LIPS’’.

1. „Fondation Drops” este un fond de ten cu ulei de argan care te cucerește din prima prin textura sa extrem de ușoară, oferind o acoperire perfectă și protecție pentru întreaga zi.

2. Un alt produs de top care a cucerit vedetele noastre, este paleta gigantica de sculpturare și iluminare ,,Contour’n Strobe kit’’. Aceasta reprezintă o combinație de texturi cremoase care ajută la modelarea trăsăturilor faciale, astfel redând expresivitate oricarei femei.

3. Al treilea produs de top de la GOSH sunt rujurile mate ,,LIQUID MATTE LIPS’’. Nuanțele frumoase, pigmentarea puternică, rezistența și confortul care îl creează acestea pe buze sunt incomparabile. Totodată, pe lângă aspectul frumos pe care îl oferă acestea, buzele tale vor fi hidratate întreaga zi.

Toate produsele Gosh Copenhagen le poți achiziționa în magazinele noastre din CC „Soiuz” și „Sun City” sau on-line  pe site-ul gosh-shop.md.

Bloggerul „Burlacu” a fost jefuit și bătut în plină stradă
Articolul anterior
Cât costă cea mai scumpă casă din lume?
Articolul următor
Alte articole interesante