Trei seisme s-au produs în România în ultimele 12 ore

Zonele seismice din România au fost active în ultimele 12 ore. Trei cutremure au fost semnalate în zonele Vrancea și Făgăraș-Câmpulung, Argeș.

Unul dintre cele trei seisme a fost de intensitate slabă, iar celelalte două de intensitate medie, potrivit informațiilor Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), , scrie tv6.md.

Cel mai recent cutremur s-a produs sâmbătă, 25 Septembrie 2021, la ora 08:48:20 (ora locală a României), în zona seismică Făgăraș-Câmpulung, Argeș. Seismul a fost unul slab, cu magnitudinea 2.8, la adâncimea de 5 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 58 km N de Pitești, 63 km SE de Sibiu, 82 km SV de Brașov, 117 km NV de Ploiești, 132 km NE de Craiova, 154 km NV de București, 177 km SE de Cluj-Napoca, 196 km NV de Ruse, 222 km SV de Bacău, 262 km V de Brăila, precizează INCDFP.

Zona seismică Vrancea a fost zguduită de două seisme de intensitate medie.

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 25 septembrie, la ora 05:53, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de INCDFP.

Accident groaznic în Rusia. Un vitezoman a lovit mai multe persoane pe o zebră
Articolul anterior
Artista noastră Irina Rimes, plină de emoţii la concertul susţinut acasă
Articolul următor