Un bărbat din capitală, rănit grav după ce un copac a căzut peste el

A ieșit la plimbare, dar a ajuns la spital după ce peste el a căzut un copac. I s-a întâmplat unui locuitor al capitalei. Nefericitul incident s-a întâmplat în data de 26 iulie, pe strada Dimo17/2 din sectorul Râșcani, în jurul orei 19.30.

separator

Actualizare: bărbatul a murit la spital.

Potrivit martorilor oculari totul s-ar fi întâmplat din senin. Brusc, copacul a căzut jos și l-a pus la pământ pe bărbat. Speriați, oamenii au alertat imediat poliția, transmite echipa.md.

La fața locului au ajuns oamenii legii, salvatorii și o ambulanță. După ce i-au oferit victimei un prim-ajutor, medicii au decis transportarea acesteia la spital.

Locuitorii din preajmă dau vina de cele întâmplate pe funcționarii din Primărie, care potrivit lor, nu acordă atenția salubrizării curților de bloc din municipiu.

Ucraina: Mașina în care se afla ministrul de externe eston a luat foc în timpul unei vizite la Kiev

O maşină blindată în care se afla ministrul de externe estonian Strain Urmas Reinsalu în timpul vizitei sale în Ucraina, în această săptămână, a luat foc în timp ce se afla în centrul Kievului, a declarat joi diplomatul, relatează dpa.

Război în Ucraina / Foto: Profi Media

„Eram cu ambasadorul Estoniei Kaimo Kuusk pe locul din spate şi dintr-o dată Kaimo a spus că este un miros. Şi apoi
brusc au izbucnit flăcări în spatele nostru”, a declarat Reinsalu în cadrul unei conferinţe de presă în capitala Estoniei Tallinn.

„Din fericire, uşile din spate s-au deschis în cele din urmă pentru că maşina s-ar fi transformat într-o cameră de gazare în câteva secunde”, a declarat ministrul eston.

Nimeni nu a fost rănit în incidentul care a avut loc marţi seara. Reinsalu nu a dat nicio informaţie cu privire la posibila cauză a incendiului care a cuprins vehiculul.

Experţi urmează să examineze maşina care a fost pusă la dispoziţia şefului diplomaţiei ţării membre UE şi NATO de către poliţia şi agenţia de protecţie a frontierelor.

Protestatarii lui Șor își fac necesitățile fiziologice prin tot orașul. Oamenii se arată deranjați

Poliția a venit cu un apel către toți cei care au participat la întrunirea de astăzi, să dea dovadă de un comportament adecvat.

Amintim organizatorilor că sunt responsabili de acțiunile participanților și desfășurarea întrunirii în sine, tot ei fiind obligați să comunice participanților limitele cadrului legal, dar și cum pot avea grijă de propria siguranță.

Menționăm că, locuitorii capitalei deja ne sesizează despre comportamentul participanților la întrunire, fiind deranjați în special că aceștia își satisfac necesitățile fiziologice în curțile blocurilor și stațiile de așteptare a transportului public.

Reiterăm că, Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane.

Solicităm participanților să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.

”Cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană” în facturile localnicilor dintr-un oraș din Rusia

Autoritățile orașului rusesc Breansk s-au gândit să introducă în facturile localnicilor “cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană”.

Despre asta anunță Moskovski Komsomoleț.

150 de elevi olimpici s-au pomenit abandonați într-un aeroport din Tokyo. Părinții nu știu cum să îi aducă acasă!
Articolul anterior
Vezi ce se întâmplă dacă îţi speli dinţii mai mult de două ori pe zi
Articolul următor