Un bărbat și-a întâlnit iubita când aceasta era însărcinată și a rămas cu ea, în ciuda vorbelor urâte și descurajatoare care îi erau adresate

Un bărbat care a hotărât să își construiască un viitor alături de o femeie care purta în pântece copilul altuia, ne oferă fiecăruia în parte o lecție importantă de viață. Decizia lui surprinzătoare a fost criticată dur de alții, dar, în ciuda vorbelor grele care i-au fost aruncate, bărbatul nu s-a dat bătut.

Edgar Costa, un bărbat care și-a întâlnit viitoarea iubită atunci când ea era însărcinată a hotărât să înceapă o relație cu aceasta, chiar dacă asta însemna să se ocupe de creșterea copilului altcuiva.

Cu ceva timp în urmă, Caroline a cunoscut un bărbat care părea că i-ar putea fi suflet pereche. Mai târziu, din păcate, acesta și-a dat arama pe față, iar femeia a fost nevoită să îl părăsească. Femeia s-a rugat mult timp la Dumnezeu să-i trimită în cale un partener care să aibă aceleași principii morale ca ale sale și care să își dorească să își întemeieze o familie alături de ea. Rugile ei, se pare, au fost ascultate, iar femeia și-a întâlnit într-un final sufletul pereche prin Uber.

Ea l-a cunoscut pe Edgar, în anul 2019, iar de atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La doar o săptămână după ce s-au văzut pentru prima oară, bărbatul a aflat ceva absolut uimitor prin intermediul fotografiilor lui Caroline: femeia era însărcinată. Deși mulți bărbați ar fi fugit mâncând pământul de o astfel de situație, Edgar, în vârstă de 27 de ani, a decis să îi rămână aproape iubitei sale.

„Am cunoscut-o pe Caroline și, spre surprinderea mea, am aflat că era însărcinată. Uau, ce sperietură! Doamne, așa voi deveni tată?”, a împărtășit bărbatul care, deși se temea să se implice în relație, nu regretă că a făcut-o.

Caroline era chiar în primele săptămâni de sarcină atunci când l-a cunoscut pe bărbatul care urma să îi fie iubit. Cei doi au început să se vadă tot mai des, iar Costa i-a fost aproape femeii la fiecare pas. Acesta se simțea onorat să facă parte din frumoasa poveste de viață a partenerei sale.

Femeia a fost extrem de încântată că și-a cunoscut sufletul pereche și că urmează să își construiască o familie împreună, chiar dacă nu o făceau în mod tradițional. Cu toate acesta, realitatea nu a fost întotdeauna roz pentru cuplu. Cei doi au fost criticați aspru de cunoștințele lor care nu puteau susține și înțelege o astfel de relație.

Prietenii și familia lui Edgar l-au avertizat pe acesta să nu se implice într-o relație cu o femeie însărcinată, dar bărbatul a preferat să nu îi asculte. În ciuda vorbelor urâte și descurajatoare care îi erau adresate, el a ales să aibă încredere în partenera sa și în conexiunea profundă pe care aceștia o creaseră. Știa ca el și iubita sa sunt făcuți unul pentru celălalt și nu a vrut să se dea bătut.

Caroline și Edgar au hotărât să se căsătorească, și au și făcut-o, la sfârșitul în luna septembrie a anului 2020. Însă până atunci, a mai avut loc un alt eveniment extrem de important. Micuța Lara, pe care aceștia o adoră, a venit pe lume în luna decembrie a anului 2019. Edgar Costa a asistat la nașterea ei, bineînțeles, și a fost extrem de încântat să își facă planuri de viitor alături de aceasta și de mama ei.

Imagine cu Edgar Costa și Carolina Oliveira la nașterea Larei

„Sunt îndrăgostit de aceste două femei și voi face tot ce îmi stă în putere pentru ele.”, a declarat Edgar Costa, conform divahair.ro.

Mândrul tătic a hotărât să își facă publică povestea în mediul online. După cum este și normal, internauții au avut opinii numeroase și diferite. Mulți dintre ei l-au lăudat și l-au apreciat pe bărbat pentru decizia sa, iar mulți alții l-au judecat. Câțiva dintre internauți i-au adresat vorbe grele și dureroase lui Edgar, iar într-un final, acesta a ales să își șteargă postarea. 

Chiar și așa, povestea lor este doar o altă dovadă clară a iubirii adevărate. Edgar Coste le-a oferit altor bărbați o adevărată lecție de viață.

Sursa foto: Facebook

Ucraina: Mașina în care se afla ministrul de externe eston a luat foc în timpul unei vizite la Kiev

O maşină blindată în care se afla ministrul de externe estonian Strain Urmas Reinsalu în timpul vizitei sale în Ucraina, în această săptămână, a luat foc în timp ce se afla în centrul Kievului, a declarat joi diplomatul, relatează dpa.

Război în Ucraina / Foto: Profi Media

„Eram cu ambasadorul Estoniei Kaimo Kuusk pe locul din spate şi dintr-o dată Kaimo a spus că este un miros. Şi apoi
brusc au izbucnit flăcări în spatele nostru”, a declarat Reinsalu în cadrul unei conferinţe de presă în capitala Estoniei Tallinn.

„Din fericire, uşile din spate s-au deschis în cele din urmă pentru că maşina s-ar fi transformat într-o cameră de gazare în câteva secunde”, a declarat ministrul eston.

Nimeni nu a fost rănit în incidentul care a avut loc marţi seara. Reinsalu nu a dat nicio informaţie cu privire la posibila cauză a incendiului care a cuprins vehiculul.

Experţi urmează să examineze maşina care a fost pusă la dispoziţia şefului diplomaţiei ţării membre UE şi NATO de către poliţia şi agenţia de protecţie a frontierelor.

Protestatarii lui Șor își fac necesitățile fiziologice prin tot orașul. Oamenii se arată deranjați

Poliția a venit cu un apel către toți cei care au participat la întrunirea de astăzi, să dea dovadă de un comportament adecvat.

Amintim organizatorilor că sunt responsabili de acțiunile participanților și desfășurarea întrunirii în sine, tot ei fiind obligați să comunice participanților limitele cadrului legal, dar și cum pot avea grijă de propria siguranță.

Menționăm că, locuitorii capitalei deja ne sesizează despre comportamentul participanților la întrunire, fiind deranjați în special că aceștia își satisfac necesitățile fiziologice în curțile blocurilor și stațiile de așteptare a transportului public.

Reiterăm că, Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane.

Solicităm participanților să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.

”Cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană” în facturile localnicilor dintr-un oraș din Rusia

Autoritățile orașului rusesc Breansk s-au gândit să introducă în facturile localnicilor “cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană”.

Despre asta anunță Moskovski Komsomoleț.

Locuitorii oraşului Călăraşi se bucură de servicii renovate de aprovizionare cu apă și canalizare, grație sprijinului financiar al Uniunii Europene
Articolul anterior
Elveția lansează un nou tren revoluționar, atractiv în special pentru turiști
Articolul următor