Un tânăr moldovean și-a cerut iubita în căsătorie pe muntele Kilimanjaro

Un moldovean stabilit în SUA, și-a cerut iubita în căsătorie la aproape 6.000 de metri altitudine, pe vârful celui mai înalt munte de pe continentul African, Kilimanjaro. Și totul a avut loc în timpul filmărilor unei emisiuni despre călătorii.

Ivan povestește că a primit cel mai important răspuns din viaţa lui. Bărbatul este stabilit în statul Atlanta de ani buni, unde munceşte în domeniul HoReCa.

El spune că a ajuns pe Kilimanjaro după ce a fost contactat de echipa de producători ai unui show rusesc, care i-au propus să fie prezentatorul unei ediții, ce urma să fie filmată pe cel mai înalt munte din Africa.

„Nu aveam niciun plan şi nici nu mă gândeam ce va urma. Eram curios să încerc funcția de prezentator şi să văd din culise cum se filmează”, a povestit moldoveanul stabilit în SUA, Ivan Stobert.

„Eu am invitat-o să meargă cu noi să cucerim muntele Kilimanjaro şi m-am gândit că dacă ea ajunge până sus, o cer în căsătorie.”

Bărbatul spune că din cauza condițiile complicate, 300 de metri i-a parcurs timp de o oră. Încercarea a fost una grea şi pentru logodnica lui.

„Am multe filmuleţe personale în care ea este plină de noroi, plânge și spune că nu poate merge mai departe. Totuşi, ea nu a renunţat, dar a continuat să meargă și să-şi atingă scopul. Cum aş fi putut eu rata ocazia să cer în căsătorie o astfel de femeie?”, a spus moldoveanul stabilit în SUA, Ivan Stobert.

sursa: www.publika.md

Peste 3 mii de teste Covid, efectuate în ultimele 24 de ore. Câte cazuri noi au fost confirmate?
Articolul anterior
Video. Tornadă spectaculoasă, surprinsă aproape de Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante