Un turist din Spania și-a fracturat gâtul după ce s-a dat pe un tobogan dintr-un parc acvatic

Un grup de prieteni din Marea Britanie și-a planificat o vacanță de vis în Costa Blanca, Spania. Însă vacanța mult-visată s-a transformat într-o tragedie.

separator

Unul dintre tineri, David Briffaut, în vârstă de 23 de ani, și-a fracturat gâtul după ce s-a dat pe un tobogan dintr-un parc de distracții din zonă. În momentul în care se afla pe tobogan, David s-a dezechilibrat și s-a lovit de structura de fier a toboganului. Acesta a suferit și câteva leziuni grave la coloana vertebrală. în urma accidentului suferit pe tobogan, tânărul a fost la un pas de moarte.

A fost internat la terapie intensivă într-un spital din Alicante. Medicii au reușit să-l stabiilizeze, însă acesta are nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a nu rămâne paralizat.

Tânărul nu-și mai simte corpul de la piept în jos.

David se afla în vacanță în Spania alături de iubita sa, Penny Bristow, și de alți doi prieteni. „Trăim un coșmar. medicii ne-au spus că e posibil să nu mai poată merge. Tot ce putem face acum este să ne rugăm pentru el ca să se recupereze”, a declarat mama lui David, potrivit libertatea.ro.

Banca Mondială oferă 61 de milioane de euro pentru interconectarea rețelelor de energie electrică dintre Republica Moldova și România
Articolul anterior
Deplâns de prieteni. Un bărbat de 57 de ani s-a înecat în limanul Nistrului în timp ce se afla la odihnă
Articolul următor
Alte articole interesante