VIDEO! Încă un detaliu romantic: Jennifer Lopez i-a cântat lui Ben Affleck la nunta lor

O înregistrare de la nunta din Georgia ne-o arată pe JLo oferindu-i un recital privat mult iubitului ei soț.

Cum să nu fie starul hollywoodian copleșit de atâta atenție din partea fostei-actualei iubite-soții, când Jennifer Lopez a orchestrat totul ca pe un spectacol, cap-coadă? Pe lângă fuga lor în Las Vegas, pentru un moment unic, doar al lor, trăit ca în filme, nunta din Georgia a părut un vis. Un vis în alb, cu miri precum doi prinți, furând atenția lumii întregi.

Căci, pe lângă iubire, Jennifer Lopez își dorește multă atenție și multe aplauze. Și, dacă atenția publicului a stârnit-o încă de când s-a împăcat cu iubitul ei de-acum 20 de ani, a punctat și la capitolul entertainment, oferindu-le invitaților săi spectacolul vieții lor.

Însă cel mai flatat a fost Ben, care pare să nu-și mai revină din atâta atenție și dovezi de romantism, și căruia JLo i-a oferit un adevărat recital privat. Așezat pe scaun, exact ca la un show în care un spectator are surpriza de-a fi invitat pe scenă și de a i se cânta un refren cu dedicație, Ben a privit cu proaspăta lui soție (a doua, după Jennifer Garner) îi cânta, secondată de fetele din trupa de dans și backing vocals.

La rândul ei, JLo era foarte în elementul ei și a cântat și a dansat, mai ceva ca la repetițiile pentru un mare concert. Totul în acea fabuloasă rochie cu perle, de inspirație vintage, a treia creație a casei Ralph Lauren purtată la nuntă.

Noua înregistrare a făcut deja înconjurul internetului, iar fanii lui Jennifer Lopez sunt în extaz, mulți fiind invidioși pe norocul pe care-l are Ben Affleck. El, însă, pare cam epuizat, într-o lună de miere petrecută în Italia care ar fi trebuit să fie cea mai fericită.

sursa: www.okmagazine.ro

Consumul de gaze naturale al Europei a scăzut cu aproape un sfert

Europa și-a redus semnificativ consumul de gaze naturale în luna octombrie, în condițiile în care gospodăriile nu au pornit instalațiile de încălzire grație temperaturilor peste medie, ceea ce constituie o veste bună pentru piață înainte de venirea iernii.

Prețul gazelor naturale a atins un nou record în Europa, de 7 ori mai mare  decât la începutul anului - HotNews.ro

Guvernele din regiune și-au îndemnat consumatorii să își reducă consumul de gaze, după ce diminuarea livrărilor din Rusia a provocat temeri referitoare la o raționalizare atunci când temperaturile vor scădea, transmite radiochișinău.md.

Însă toamna blândă a ajutat la conservarea gazelor, chiar dacă termocentralele care produc electricitate continuă să consume mari cantități de combustibil.

Potrivit datelor furnizate de platforma online EnergyScan, pusă la punct de grupul francez Engie SA, cererea totală de gaze a Europei Occidentale a fost în luna octombrie a acestui an cu 22% mai mică decât în luna octombrie a anului trecut.

Aceasta deși sectorul producției de electricitate și-a majorat consumul de gaze cu 14% în ritm anual.

Pe lângă evoluțiile meteo favorabile, cererea de gaze a fost redusă și ca urmare a prețurilor care au explodat, astfel că mulți consumatori industriali mici și-au redus operațiunile pentru a putea supraviețui.

Prețurile la gazele naturale rămân mari, dar au scăzut puternic în ultima perioadă

„Apar semne ale unei modificări de comportament cu privire la utilizarea instalațiilor de încălzire”, spune Julien Hoarau, director de analize la EnergyScan.

Aceasta a ajutat la exercitarea „unor presiuni semnificative de scădere a prețurilor spot la gaze în Europa și a consolidat capacitatea continentului de a echilibra sistemul la iarnă”, a adăugat Julien Hoarau.

Chiar dacă prețurile de referință la gaze în Europa sunt de peste trei ori mai mari față de media multianuală, ele au scăzut totuși cu peste 60% față de vârful atins în luna august.

Datele EnergyScan mai arată că cererea de gaze din partea utilizatorilor rezidențiali, a mediului de business și a micilor utilizatori industriali a scăzut cu 33% în luna octombrie, iar cererea de gaze a marilor consumatori industriali a scăzut cu 27%.

Tot agenția Bloomberg nota pe 25 octombrie cum combinația între vremea neobișnuit de caldă și livrările mari de gaze lichefiate face ca depozitele de gaze să fie aproape pline înainte ca europenii să dea drumul la termostate.

Deputații au votat! Magazinele duty-free din aeroporturi și vămi nu vor mai fi!

Parlamentul a votat în lectură finală un proiect de lege care prevede eliminarea regimului duty-free. Potrivit documentului magazinul amplasat în incinta aeroportului va activa până la 22 decembrie 2022, iar unitățile comerciale din zonele de ieșire ale frontierei de stat vor activa până la 3 septembrie 2023.

Potrivit proiectului, regimul duty-free va fi anulat pe întregul teritoriul Republicii Moldova, iar magazinele duty-free vor activa până la expirarea licenței curente. 

Amintim că, la 26 septembrie, deputatul PAS, Dumitru Alaiba a prezentat un proiect de lege prin care propunea anularea regimului Duty-free în Moldova cu scopul de a avansa principiul echității fiscale. „Considerăm că toți trebuie să achite impozitele pentru ca acest stat să-i poată ajuta pe cei mai vulnerabili”, a declarat deputatul într-o conferință.

Ulterior expertul economic, Stas Madan a declarat că abolirea regimului duty-free în Republica Moldova este în detrimentul intereselor economice ale țării noastre. În același timp, compania a venit cu o reacție și mai multe contra-argumente la cele expuse de autorul inițiativei, Dumitru Alaiba. 

Edilul Ion Ceban a făcut furori pe scena din PMAN

Un concert de pomină s-a dat aseară în Piața Marii Adunări Naționale. Primarul capitalei nu a putut rezista tentanției și a sărit în sus chiar pe scenă alături de artiști.

Momentul a devenit viral pe Tik Tok.

Vin vremuri grele în Marea Britanie. Din toamnă facturile la energie vor fi majorate cu 80% dintr-un singur foc, o creștere record
Articolul anterior
Fermierii spanioli renunță la măsline pentru fistic. Ce câștig le aduce „aurul verde”
Articolul următor