Vrei să scapi de căderea părului? Adaugă aceste ingrediente în şamponul tău

Problema căderii părului nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de sex şi starea socială. Factorii ereditari, schimbările hormonale care se produc în timpul sarcinii, nașterea, contraceptivele folosite și menopauza sunt doar unele dintre cauzele căderii părului la femei.

separator

Potrivit specialiștilor, zilnic este normal să îți cadă aproximatv o sută de fire de păr. Însă, dacă numărul acestora este mai mare, atunci e timpul să întreprinzi careva măsuri.

În cazul sexului puternic, căderea părului nu îi afectează doar pe cei care sunt trecuți de o anumită vârstă. Majoritatea bărbaților încep să chilească, pe la vârsta de 20-30 de ani. Specialiștii spun că în cazul lor, atât genele mamei, cât și genele tatălui pot cauza această problemă.

Ce să faci dacă te confrunți cu căderea părului? În primul rând trebuie, să-ți procuri un șampon natural, sau unul pentru bebeluși. Acesta va fi baza pentru adăugarea următoarelor ingrediente:

  • 10 picături de ulei esențial de rozmarin;
  • 10 picături de ulei esențial de lămâie;
  • 2 capsule de vitamina E.

Ingredientele le adaugi în șamponul tău și le agiți foarte bine. Spală-te cu șamponul în fiecarae zi. Aplică câteva picături în palme și masează-ți ușor scalpul, lasă să acționeze vreo 10 minute, după care clătește din abundență. Rezultatul va fi unul colosal, iar podoaba capilară va deveni mai bogată și mai frumoasă.

Succes!!!

 

 

Sursa

 

 

Masca minune pentru păr și pentru față
Articolul anterior
Tot mai mulți copii suferă de această boală
Articolul următor
Alte articole interesante