10 celebrități care au apelat la mame surogat pentru a avea copii

Celebritățile nu se feresc să dezvăluie modurile prin care își cresc familia și cum au ajuns la aceste decizii. Motivele pentru care aceștia au apelat la această metodă diferă, fie că e vorba despre infertilitate sau cupluri gay. Iată, mai jos, 10 cupluri celebre care au apelat la mame surogat pentru a avea copii și ce au avut de spus despre acest proces.

separator

1. Kim Kardashian și Kanye West

Kim a avut mai multe probleme de sănătate după nașterea celor doi copii, North și Saint. Placenta accreta și preeclamsia au împiedicat-o pe această să mai dea naștere altor doi copii. Astfel, pentru Chicago și Psalm, Kim si Kanye au apelat la mama surogat. Ea afirmă că „Este frustrant să nu poți face asta singură. Este o dinamică ciudată. De exemplu, merg la toate programările medicilor și încerc să fiu prezentă cu adevărat, dar atunci când nu îl porți singură, este un echilibru atât de sensibil despre cât de mult o să fii în viața lor.”2. Jimmy Fallon și Nancy Juvonen

Cei doi au întâmpinat două fiice prin intermediul unei mame surogat, în 2013 pe Winnie și în 2015 pe Frances Cole. Fallon a discutat deschis despre lupta cu infertilitatea și după 5 ani de încercări a ajuns la decizia de a opta pentru o mamă surogat.

3. Gabrielle Union și Dwyane Wade

Gabrielle Union și Dwyane Wade și-au întâmpinat primul copil, pe fiica Kaavia, prin intermediul unei mame surogat în noiembrie 2018. Gabrielle povestea într-un interviu despre imaginea pe care societatea o are despre acest subiect. „Oamenii vor să vadă burta, să audă că ai hemoroizi – vor să știe că ești ca ei. Voi fi îmbrățișată ca mamă? Este îngrozitor.”4. Nicole Kidman și Keith Urban

Cei doi au întâmpinat-o pe Faith Margaret în 2010, exprimându-și recunoștința pentru toată lumea care a fost alături de ei pe tot parcursul procesului, în special mamei surogat.5. Tyra Banks și Erik Asla

Tyra Banks a devenit mamă în 2016, după numeroase tratamente nereușite, când ea și partenerul său, Erik Asla au decis să apeleze la ajutorul unei mame surogat. Aceștia au acum un fiu „minune”, așa cum îl numesc pe York Banks Asla. Cu toate acestea, Tyra și Erik au ales să se despartă în 2017.6. Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

După 7 ani de la nașterea primului copil, Sarah Jessica Parker și-a extins familia, de această data prin intermediul unei mame purtătoare. Gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick s-au născut în 2009.7. Neil Patrick Harris și David Burtka

Starul din How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris și partenerul său au devenit părinții a doi copii prin intermediul unei mame surogat în 2010, exprimându-și entuziasmul prin intermediul unei postări pe Twitter.8. Elizabeth Banks și Max Handelman

În 2011, actrița împreună cu soțul său au dezvăluit nașterea primului copil prin intermediul surogatului. Aceasta explica într-o postare pe blog dificultățile pe care le-a întâmpinat încercând să conceapă, ajungând în final la soluția unei mame care avea să îi poarte copilul. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții celui de-al doilea copil făcut prin aceleași mijloace.9. Lucy Liu

Fostul Înger al lui Charlie, Lucy Liu, își exprima dorința de a avea un copil în 2013, urmând ca mai apoi, în 2015, să dezvăluie apariția fiului său, Rockwell Lloyd Liu cu ajutorul unei mame surogat.10. Elton John și David Furnish

Elton John și partenerul său David Furnish au primit cel mai frumos cadou de Crăciun în 2010: un băiețel pe nume Zachary. În 2013, micuțului i s-a alăturat Elijah, prin aceeași mamă purtătoare. O sursă apropiată a cuplului afirmă că cei doi sunt extrem de apropiați de mama surogat pe care o consideră ca o soră și de care se simt îndatorați pe viață.Sursa

Marina Cârnaț a publicat imagini de la ecografie, în care se vede foarte bine fața bebelușului. Internauții au decis cu cine seamănă viitorul membru al familiei

Însărcinată cu al nouălea bebeluș, Marina Cârnaț savurează fiecare moment din perioada sarcinii, iar uneori împărtășește cu urmăritorii săi curioși detalii emoționante. Recent, faimoasa mămică a efectuat examenul ecografic și a postat imagini cu fața bebelușului.

„Doamne, îți suntem recunoscători pentru toate comorile noastre!”, a spus Marina Cârnaț. Totodată, bloggerița și-a întrebat urmăritorii cu cine cred ei că seamănă viitorul membru al familiei.

“Faceți cunoștință cu al 11-lea membru al familiei noastre. Trăsăturile feței se văd foarte clar! Cu cine seamănă?”, și-a întrebat bloggerița urmăritorii.

Internauții au dat răspunsuri în mod activ: „Mi se pare că seamănă cu Mia!”, „Sincere felicitari! Să aveți parte de bucurie, multă sănătate și să decurgă bine sarcina”, ,,Seamănă cu tăticul!”.

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț cresc împreună 8 copii: Teo, Manuella, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia și Mia.

Moldova Artist Marina Carnat aka marinacarnat, Creating An Impact In The  Family Music Industry | PRUnderground
Cum incepi si dezvolti interesul alimentar la copil? Marina Carnat: „Suntem  ceea ce mancam, deoarece hrana pe care o consumam are direct legatura cu  sanatatea, dispozitia si intelectul nostru”

Bonă în străinătate, 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Anunțul incredibil al unei familii

Un anunț de angajare mai mult decât atractiv a apărut recent pe site-urile de publicitate din Austria, în care un cuplu rezident în localitatea austriacă Maria Wörth din districtul Klagenfurt-Land (Carintia) caută o bonă pentru fiica lor care se va naște pe 7 iulie. Pentru o perioadă de șase săptămâni, bona va primi un salariu de 7.500 de euro.

Potrivit heute.at, bona ar câștiga 250 de euro pe zi, în condițiile unui program de muncă normal, respectiv opt ore pentru cinci zile din săptămână, scrie rotalianul.com.

Însă „plata generoasă” a familiei americano-austriece care așteaptă un bebeluș presupune un altfel de program pentru bona dorită.

„Timpul de lucru ar fi de 12 până la 18 ore zilnic”, se precizează în anunț, unde ar fi incluse și turele de noapte. În schimb, zilele de odihnă, weekend-urile libere sau problema asigurării de sănătate nu au fost menționate.

De asemenea, de la viitoarea bonă se așteaptă și sarcini suplimentare.

Pe lângă activitățile obișnuite bonelor, cum ar fi îmbăierea, schimbarea scutecelor, pregătirea și curățarea biberoanelor, spălatul hăinuțelor, adormirea bebelușului sau scoaterea sa la plimbare, pentru micuța încă nenăscută se dorește și „intrarea sa într-un ritm optim de somn” și documentarea dezvoltării greutății sale.

Ca și cerințe ale angajatorului, una singură este specificată în anunț: experiența cu nou-născuți. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj pentru obținerea slujbei, dar nu este obligatorie, la fel și cunoștințele de limba germană, conform textului din anunț.

În schimb, bona câștigătoare a postului se poate aștepta la o „vară împreună, la lac”. Persoanele interesate pot aplica prin trimiterea unui e-mail la adresa neugeburtenbetreuung2023@gmail.com .

O mamă, care și-a forțat copiii să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți, a fost condamnată la închisoare

O mamă, care și-a abuzat în nenumărate rânduri copiii, forțându-i să mănânce săpun și să facă dușuri fierbinți, a fost condamnată la 15 ani de închisoare.

Cum ar putea preveni România violența domestică?

Cheryl Pickles, în vârstă de 35 de ani, din County Durham, și-a abuzat copiii timp de mai mulți ani, împreună cu partenerul ei, Andrew Hadwin, în vârstă de 39 de ani.

Procesul în care ei sunt acuzați de rele tratamente împotriva copiilor, s-a încheiat în luna ianuarie a acestui an. Cei doi au fost codamnați pentru mai multe capete de acuzare, printre care neglijența copiilor și pervertirea cursului justiției, relatează ChronicleLive, citată de protv.ro și Daily Star.

Partenerul ei a murit în închisoare în februarie, după ce a fost arestat preventiv. De asemenea, el fusese acuzat de trei capete de acuzare, printre care și viol asupra unui alt copil.

În prezent, se desfășoară anchete pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul său.

Abuzurile comise de cei doi au ieșit la iveală atunci când unul dintre copii a dezvăluit cu curaj ceea ce i s-a întâmplat, în 2018.

Ancheta, care s-a întins pe parcursul a patru ani și a implicat peste 150 de martori, a arătat că Hadwin și Pickles au forțat copiii să mănânce săpun, i-au închis în dulapuri și i-au obligat să facă dușuri și băi fierbinți.

De asemenea, cuplul le tăia accesul la mâncare, lăsându-i pe copii să caute resturi de mâncare în gunoi. Într-o altă situație, copiii au fost găsiți la 4 dimineața mergând pe jos până la un supermarket, aflat la șase kilometri distanță. De asemenea, cei doi comandau mâncare gătită la pachet și îi obligau pe copii să îi privească cum mănâncă, în timp ce stăteau în poziții de stres.

Pickles a fost găsită vinovată de cinci capete de acuzare, printre care cruzime față de copii și unul de pervertire a cursului justiției. Ea a fost găsită nevinovată de activitate sexuală cu un copil.

Femeia a fost condamnată la 12 ani pentru cruzime și la trei ani pentru pervertirea cursului justiției, pedepse care vor fi executate consecutiv.

Enrique Iglesias a devenit tată pentru a treia oară. Anna Kournikova a născut în mare secret
Articolul anterior
Video. Un copil de 3 ani s-a smuls din braţele tatălui său, lângă trecerea de pietoni. Impactul a fost fatal
Articolul următor