13 frațiori din Anenii Noi trăiesc într-o sărăcie cumplită

Acum trei ani, am relatat despre cazul unei familii din satul Țânțăreni, raionul Anenii Noi, în care la acea vreme, trăiau zece frați. Mii de oameni s-au mobilizat să-i ajute pe copii, întrucât aceștia sufereau cumplit din cauza foamei, frigului și condițiilor precare de trai.

separator
La un interval de trei ani, aflăm că grijile acestei familii nu s-au redus. Mai mult, s-au înmulțit, deoarece în familia celor 10 copii au mai apărut trei frați. E vorba despre 13 copii care n-au nici haine, nici alimente, nici jucării, nici lemne pentru foc și nici produse de igienă. 13 copii care suferă enorm la vârsta când ar trebui să se bucure de o copilărie fără griji.

,,Din păcate situația în familie rămâne la fel de gravă. Acum nu sunt 10, ci 13 copii. Cu mama au încercat să lucreze și psihologii și un ONG internațional, însă ea refuză orice colaborare, concubinul femeii la moment e după gratii. Familia cu chirie în același sat, într-o casă asemănătoare cu cea din imagini. Toți 13 copii, într-o cameră”, ne-a dezvăluit Cristina Mastac Comerzan, din echipa Ask a Mom.

Dacă doriți să ajutați acești copii și nu aveți posibilitatea să ajungeți la ei, puteți contribui prin campania de caritate ,,Support vulnerable families – Moldova”, deschisă pe Facebook, cu mențiunea ,,Familia din Tintareni”.

Kirk Douglas a fost condus pe ultimul drum. Soția sa, în vârstă de 100 de ani, răpusă de tristețe
Articolul anterior
Potrivit presei de peste Ocean, Melania Trump are un iubit, iar Donald Trump știe tot
Articolul următor
Alte articole interesante