Un băiețel nu s-a tuns de 8 ani pentru a-și dona părul în scop caritabil

Bertie Pikington, un băiețel de 12 ani din Newbury, Marea Britanie, va renunța luna viitoare la impresionanta sa podoabă capilară în scopuri caritabile.

Un băiețel nu s-a tuns de 8 ani pentru a-și dona părul în scop caritabil

El va dona părul pe care nu și l-a mai tuns de când avea patru ani, fundației caritabile The Little Princess, care face, între altele, peruci pentru persoane care suferă de o boală necruțătoare.

Pe 13 mai, Bertie își va tăia pletele care îl fac să arate ca un star rock la un salon local, iar părul va fi donat organizației caritabile care transformă părul în peruci pentru copiii care l-au pierdut pe al lor din cauza tratamentului oncologic.

„De când am fost suficient de mare pentru a-mi tunde părul, nu l-am mai tăiat niciodată. Am aflat de la o fetiță de vârsta mea despre cum e să suferi de cancer și cum este să nu ai păr. 

Este vorba doar de a da înapoi, datorită faptului că eşti norocos că nu ai această boală”, a explicat băiețelul. O pagină JustGiving a fost creată de Bertie, cu o țintă inițială de strângere de fonduri de 550 de lire sterline. 

Copilul a reușit să adune deja peste 600 de lire. Toate încasările vor fi donate către fundația Little Princess Trust.

sursa

Accident la Anenii Noi. Un tânăr de 25 de ani s-a stins pe loc
Articolul anterior
Se permit serviciile divine în interiorul bisericilor. 14 reguli ce trebuie respectate
Articolul următor
Alte articole interesante