A rămas paralizată după anestezia epidurală din timpul nașterii: ,,Am născut-o pe Eva, dar sunt invalidă”

O mamă din regiunea Krasnodar, Rusia, a rămas paralizată de la pelvis în jos în urma unei anestezii epidurale efectuate în timpul nașterii. Ekaterina și-a pierdut capacitatea de a putea merge normal.

«Я родила Еву, но стала инвалидом»: у 19-летней россиянки отнялись ноги

Femeia a mers să nască la un spital din Krasnodar, iar medicii i-au propus anestezie. Aflată în travaliu, aceasta a semnat acordul pentru procedură fiindu-i administrată o injecție în partea inferioară a spatelui.

Ecaterina a urcat pe masa de naștere, iar zece minute mai târziu și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Sensibilitatea a dispărut brusc, iar gravida nu a mai putut împinge. Copilul s-a născut sănătos. Tânăra mamă însă s-a ales cu probleme serioase.

„Am o fetiță. Numele ei este Eva. Ea este bine, slavă Domnului”, povestește tânăra, pentru cosmo.ru.

,,M-am trezit cu dureri mari, care iradiau la picior. Medicii m-au asigurat că va trece. Cu toate acestea, situația nu a făcut decât să se înrăutățească. Nimic nu a funcționat pentru mine. În urma anesteziei, s-a format un hematom epidural cu compresia măduvei spinării. Medicul anestezist a ajuns în locul greșit”.

Екатерина Чумакова потеряла возможность нормально ходить

,,E foarte greu, merg cu dificultate, nu simt pe unde pășesc. Nu pot merge normal la toaletă, pun catetere pentru a scurge urina. Port scutece. Amorțeală la picioare, asta-i tot. Viața a devenit altfel”, mai povestește Ekaterina, cu o enormă dorință de a se recupera.

Un bebeluș de 10 luni s-a înecat în cadă, sub supravegherea concubinului mamei sale
Articolul anterior
Video! În centrul Capitalei a fost inaugurat Pomul de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante