Actrița Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima poză cu burtica de gravidă

Actrița de peste Prut Diana Dumitrescu și soțul ei, omul de afaceri Alin Boroi, vor deveni părinți. Actrița a dat vestea cea mare pe o rețea de socializare, acolo unde a postat o fotografie cu burtica de gravidă.

separator
Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a ales să împărtășească bucuria că va deveni mămică pe contul ei de Instagram.

„S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne așteptam mai puțin!” a transmis Diana Dumitrescu. Fanii și apropiații vedetei s-au bucurat pentru ea și partenerul ei de viață și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare.

Actrița și soțul ei s-au logodit în toamna lui 2017 și s-au căsătorit anul trecut, în septembrie. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, dar în 2013, după patru ani de mariaj, au ales să divorțeze.

Svetlana Sainsus, în lacrimi la Inspectoratul General de Poliție. E prima dată când a vorbit deschis despre tot ce a trăit!
Articolul anterior
Prietenii și admiratorii creației lui Viorel Mardare își iau rămas bun de la regizor, la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla
Articolul următor
Alte articole interesante