Actrițele și surorile gemene Arntgolts au devenit mame la o diferență de 18 zile

Actrițele surori Arntgolts s-au născut la 20 de minute distanță. Numele fetelor au fost date în cinstea eroinelor operei lui Pușkin „Eugene Onegin”, Tatiana și Olga. Ambele tinere au devenit actrițe cunoscute și au câștigat simpatia unui număr mare de fani.

Recent s-a aflat că surorile au devenit din nou mame. Mai mult, bebelușii lor s-au născut cu o diferență de 18 zile. Tatiana Arntgolts și-a început cariera în 2000, aceasta a jucat mai multe roluri în filme și emisiuni TV rusești. Primul soț al Tatianei a fost actorul Ivan Jidkov. În această căsătorie, s-a născut o fetiță, Masha. Dar, în cele din urmă, cuplul s-a despărțit. În 2018, Tatiana a început o relație cu un alt actor, Mark Bogatyrev, și în curând i-a devenit soție.

Olga Arntgolts este sora geamănă a Tatianei. Cele două au jucat chiar roluri de gemene. În 2009, Olga a jucat nunta cu Vakhtang Beridze.

În 2013, aceasta a născut o fetiță, Anna, iar în 2015, cuplul s-a despărțit. În 2016, Olga a născut un fiu, Akim. Se spune că tatăl băiatului este regizorul Dmitry Petrun. Se crede că Olga este căsătorită, dar aceste informații nu au fost confirmate.

Surorile Arntgolts au născut băieți.

Pe 18 martie, de ziua lor, surorile au publicat o poză cu etichete de la spital. S-a dovedit că în luna ianuarie acestea au devenit din nou mame.

Surorile au scris că ele s-au născut cu o diferență de 20 de minute, iar copiii lor – la o diferență de 20 de zile.

78 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru Covid-19 după vaccinare
Articolul anterior
Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, a lansat piesa ,,Primul dans”
Articolul următor
Alte articole interesante