Acum 23 de ani, a născut septupleți, dar soțul a părăsit-o îndată după naștere. Cum arată astăzi femeia și copiii săi

După nașterea fiicei lor, Kenny și Bobby McCogee, din SUA, s-au gândit la al doilea copil. Cu toate acestea, Bobby nu putea rămâne însărcinată, așa că soții a decis să recurgă la procedura de fecundare in vitro. Medicii au decis să planteze simultan 7 embrioni. În cele din urmă, toți embrionii au supraviețuit.

separator

Bebelușii s-au născut în 1997 și atunci a fost un adevărat miracol! Fiecare dintre cei șapte nu cântărea mai mult de 1 kg și 500 g, iar doi dintre ei aveau paralizie cerebrală. Cu toate acestea, mai târziu au fost supuși unei intervenții chirurgicale, iar copiii au putut merge.

Keny nu a putut suporta un asemenea stres și și-a părăsit familia. Bobby a rămas complet singură cu copii mici și nu era nimeni care să o ajute în acel moment.

Cu toate acestea, cei din jurul ei au tratat-o ​​pe ea și pe copii cu mare atenție. Chiar și Bill Clinton, care era atunci președinte al Americii, a decis să o ajute pe Bobby. Mama a fost ajutată de oameni obișnuiți și de diverse fundații caritabile.

Familiei i s-a oferit o casă mare și hrană gratuită. Mai multe universități au oferit burse copiilor lor după absolvire.

Au trecut 23 de ani de atunci.

Natalie la balul ei. Vrea să fie profesoară de școală primară. Fata este unul dintre cei mai buni elevi.

Brandon vrea să meargă în armată.

Kelsey a cântărit doar 907 grame la naștere. Fata nu poate trăi fără muzică și vrea să fie cântăreață. A cântat în corul școlii.

Kenny a mers la Facultatea de Inginerie Civilă, vrea să construiască case.

Alexis s-a născut cu paralizie cerebrală. Fata merge cu ajutorul unui dispozitiv special, dar acest lucru nu a împiedicat-o să învețe. Vrea să fie profesoară.

Și acesta este Nathan – al doilea copil născut cu paralizie cerebrală. Îi place știința și studiază la Universitate, la Facultatea de Informatică.

Joel s-a născut ultimul, studiază informatica la facultate.       sursa

Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, devine noul președinte al SUA
Articolul anterior
Copil fără creier, adus pe lume pentru a salva alți copii. Mama: „Am rezistat cu gândul la miracolul care îl va aduce pentru alte familii”
Articolul următor
Alte articole interesante