Adela Popescu și-a luat bonă filipineză. ,,O doamnă cu experiență”. I-a dat cea mai bună cameră din vilă

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Adela Popescu va deveni din nou mamă. Vedeta TV a anunțat într-o emisiune că și-a luat bonă din Filipine pentru cel de-al treilea copil. Mai mult, a cedat cea mai frumoasă cameră din casă pentru ca bona ei să se simtă bine în familie.

Prezentatoarea a recunoscut că va avea nevoie de ajutor, motiv pentru care a apelat la o bonă filipineză. Vedeta a declarat că a făcut toate demesurile necesare în ceea ce o privește pe femeia care va veni în casa lor, iar aceasta e așteptată cu mare drag să se intergreze alături de ei în familie.

“Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial.”, a spus Adela Popescu în emisiunea TV.

Actrița a mai spus că în casa pe care o are mai e disponibilă o singură cameră, cea mai frumoasă de altfel, cu vedere la lac, iar acolo va sta bona din Filipine după ce va ateriza în țară.

Adela Popescu a precizat că și-a dorit ca cea care să aibă grijă de copilul său nou-născut, dar și de ceilalți doi băieți să nu fie o femeie tânără, ci o doamnă cu experiență.

”Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a mai spus Adela Popescu.

Momentan cei doi nu s-au gândit la numele pe care îl va purta cel de-al treilea copil, însă au ținut să mărturisească că numele va trebui să înceapă cu litera A.

,,Cum este aceasta a treia sarcina? Nu știu, nu prea am avut timp să îmi dau seama”, a scris Adela pe contul ei de facebook.

Un băiețel de 1 an, diagnosticat cu cancer. Părinții cer ajutor pentru a-și putea salva copilul
Articolul anterior
67 de morţi, inclusiv 17 copii, şi aproape 400 de răniţi, în urma raidurilor Israelului în Fâşia Gaza
Articolul următor
Alte articole interesante