Adela Popescu a slăbit 10 kg în prima lună după naștere

Acum o lună de zile, Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a mărturisit că a dat jos 10 kg după ce a născut. Tânăra mamă are o alimentație sănătoasă și nu a ținut niciun regim, deși recunoaște că și-a dorit să scape de kilogramele acumulate care s-au topit de la sine.

separator
Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, Adela Popescu a povestit cum este viața de familie în patru.

”Am avut o perioadă destul de grea, cel mic la două săptămâni avea deja muci, ceea ce nu e chiar indicat. Alexandru a făcut febră, eu – febră, febră, noroc cu tatăl, care s-a ținut în forță”.

La sfatul medicului pediatru, Adela a luat măsuri suplimentare de protecție pentru bebeluș.

”Pe cel mic l-am izolat într-o altă cameră, Alexandru nu are voie să intre la el decât dacă are mască și se dezinfectează. Știu că poate părea cumva exagerat, dar pediatra mi-a zis că avem grijă că, dacă cel mic face febră, protocolul spune că trebuie internat”.

Adela spune că, dacă atunci când a născut avea 70 de kilograme, acum are deja cu 10 kilograme mai puțin.

”M-am ținut de cuvând și am slăbit. La 70 de kilograme am născut și acum am ajuns la 60. Ca să ajung la cât aveam înainte, ar trebui să mai slăbesc încă 7 kilograme”, a dezvăluit actrița, care a și publicat datele cu cântarul pe contul său de Instagram.

Tot pentru a-și proteja copiii de afecțiunile specifice acestei perioade, Adela Popescu a hotărât să nu-l mai ducă pe Alexandru la grădiniță, să aștepte să treacă virozele. ”Viața noastră e toată o adrenalină”, a mai spus în glumă vedeta, scrie perfecte.ro.

Miley Cyrus este însărcinată? Fotografia care a trezit suspiciuni
Articolul anterior
Video viral. Momentul în care un bebeluș începe să audă pentru prima oară, după o infecție gravă
Articolul următor
Alte articole interesante