Adela Popescu va deveni mamă din nou, însă nu poate uita problema pe care a avut-o la a doua naștere

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, însă nu poate uita problemele pe care le-a avut la nașterea celui de-al doilea băiețel. Vedeta a adus pe lume, pe cale naturală, doi băieței, Alexandru și Andrei, și a mărturisit că cea de-a doua sarcină a fost mai dificilă, pentru că băiețelul era mai mare decât vârsta sa gestațională.

Prezentatoarea TV a născut pe cale naturală, iar la a doua naștere a avut dureri insuportabile.

„Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că băiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru că încă de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică.

Toate bune, era clar ca îi place în burtică, doar că o greutate maricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi.

Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3.050 g la naștere, așa că mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întâmpla asta la peste 3.500 g, cât se preconiza’, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Adela Popescu a confirmat, în direct, la Vorbește Lumea că este însărcinată din nou.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă. E lumina aia aparte. (…) Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream.

E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!”, a transmis Adela Popescu.

sursa

Video dureros. Protestatari, bătuți dur de poliția din Rusia
Articolul anterior
Incendiu puternic într-un bloc din Chișinău. Imagini video de la fața locului
Articolul următor
Alte articole interesante