Adorabil! Fiul ducilor de Sussex, în vârstă de 4 luni, a atras toată atenţia în turneul din Africa

Ducii de Sussex l-au luat pentru prima dată pe fiul lor, Archie, într-o vizită oficială din cadrul turneului regal pe care îl desfăşoară în Africa de Sud. Micuţul în vârstă de patru luni a atras toată atenţia în timpul întâlnirii cu Desmond Tutu, arhiepiscopul anglican emerit de Cape Town.

separator
În a treia zi a turneului din Africa de Sud, Meghan şi Harry au fost însoţiţi de fiul lor, Archie, aceasta fiind şi prima apariţie a bebeluşului din ultimele trei luni. Ocazia a fost una specială, pentru că ducii de Sussex s-au întâlnit cu Desmond Tutu (87 de ani), simbolul luptei împotriva apartheid-ului din Africa de Sud. El a fost distins în 1984 cu Premiul Nobel pentru Pace. Desmond Tutu, cunoscut şi ca Arch, a mărturisit că este o onoare şi un privilegiu să îi întâlnească pe membrii familiei regale britanice. La întâlnire a participat şi fiica arhiepiscopului, Thandeka Tutu-Gxashe, care conduce alături de tatăl ei o fundaţie caritabilă.

Pentru acestă ocazie specială, ducesa Meghan a purtat o rochie midi, în timp ce prinţul Harry a optat pentru un costum clasic, albastru închis. La rândul lui, micuţul Archie a fost deosebit de elegant într-o salopetă cu dungi bleu.

În zilele următoare, ducele de Sussex se va despărţi pentru o perioadă de familia sa, pentru a vizita Botswana, Angola şi Malawi. De asemenea, ducesa de Sussex va merge la mai multe organizaţii caritabile dedicate femeilor, scrie adevarul.ro.   

Cât trebuie să mergi pe jos ca să arzi caloriile și să slăbești?
Articolul anterior
Ajută un copil să crească în brațele mamei!
Articolul următor
Alte articole interesante