Alina Binder este însărcinată. Nicolae, fostul principe al României, alături de soția sa

Nicolae, fostul principe al României, și soția lui, Alina Binder, așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, și soția sa însărcinată în al doilea trimestru cu primul lor copil, au împărtășit cu publicul bucuria lor.

separator
Mai întâi, nepotul Regelui Mihai a anunțat sarcina soției sale, iar recent, a publicat primele fotografii cu burtica de gravidă.

Îmbrăcați în alb, într-un câmp de lavandă, cei doi par mai fericiți ca niciodată. Irina Binder radiază într-o rochie albă, vaporoasă, din care se întrezărește burtica de gravidă.

Primele imagini Irina Binder însărcinată. Nicolae, fostul principe al României, alături de soția lui

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, anunța la 1 iunie Nicolae al României, sarcina soției sale.

Fostul Principe Nicolae al României mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Fostul principe Nicolae mai este tatăl unei fetițe, dintr-o scurtă relație anterioară, cu Nicoleta Cîrjan, o femeie simplă.

sursa

Pătrunjel și mărar din Iran, pe rafturile magazinelor din Moldova?
Articolul anterior
În magazinele din Moldova se vinde hrișcă, adusă din China. Consumatorii nu sunt încântați de produs
Articolul următor
Alte articole interesante